• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

خطبه نوزدهم،آیت الله مکارم شیرازی

خطبه نوزدهم نهج البلاغه

و من کلام له(علیه السلام) قال

بیشتر...

شرح دعای نخست صحیفه سجادیه-بارگزاری14آبان94

بیشتر...

با خدا صحبت کردن،استاد دینانی-بارگزاری4مرداد94

برنامه معرفت 12 تیر 94

دریافت فایل صوتی

حجم: 23 MB

زمان:

بیشتر...

صفات برجسته پيامبر اكرم (صلى الله عليه و آله)

اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ أَمِينِكَ عَلَى وَحْيِكَ

بیشتر...

شخصیت حضرت مریم (س)،استاد دکتر محمدعلی

دریافت فایل صوتی

حجم: 8.7 MB

زمان: 75 دقیقه

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
49731
80541
153058406
اوقات شرعی

پنجمین دوره کشوری طرح طوبی ویژه نابینایان اجرا می‌شود

طرح طوبی در قالب کلاس‌های حفظ و تثبیت ویژه نابینایان از سوی مؤسسه فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت روشندلان اصفهان اجرا می‌شود.
 

به گزارش ایکنا، پنجمین دوره طرح طوبی ویژه نیم سال دوم ۱۴۰۰ از سوی مؤسسه فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت روشندلان اصفهان برگزار می‌شود.

در قالب این طرح، کلاس‌های غیر حضوری حفظ و تثبیت قرآن ویژه نوجوانان و جوانان نابینا و کم‌بینا برپا می‌شود.

تمامی بانوان و آقایان نابینا در سطح کشور، می‌توانند تا ۱۸ مهرماه با شماره ۰۳۱۳۴۴۵۰۱۳۰ تماس گرفته و اقدام به ثبت‌نام کنند.

برای قرآن‌پژوهانی که در آزمون پایان دوره با حفظ و تکمیل جزء یا اجزاء مربوطه نمره قبولی اخذ کنند از طرف مؤسسه قرآنی روشندلان گواهی‌نامه صادر می‌شود.

یادآور می‌شود، مؤسسه قرآنی روشندلان در اصفهان، میدان قدس، خیابان علامه مجلسی واقع شده و مجوز خود را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرده است.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری