• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

بازگشت مسیح (ع) به سوى خداوند

شرح آیه 55 سوره مبارکه آل عمران

55- إِذْ قَالَ اللَّهُ يَا

بیشتر...

درود خدا بر آنان که رساننده‏ ى غیب به فرستادگان

صحیفه سجادیه - دعای شماره ۲۱ - فراز ۹

اللَّهُمَّ صَلِّ

بیشتر...

خطبه صد و نود و هفت، بخش دوم


وَ لَقَدْ قُبِضَ رَسُولُ اللّهِ ـ صَلَّى اللهُ عَلَیْهِ
بیشتر...

چگونه عاقل شویم ؟ ، آیت الله جوادی آملی،

دریافت فایل
زمان: 6 دقیقه
بیشتر...

آیت الله شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی (ره)

حسنعلی نخودکی اصفهانی (مقدادی اصفهانی) (۱۲۷۹-۱۳۶۱ ه.ق)، از

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
5381
80541
152836656
اوقات شرعی

۲۸ اسفند؛ پایان نام نویسی در مسابقه «نور مبین»

آخرین مهلت ثبت نام در بیست و چهارمین مسابقه «نورمبین» پایگاه اینترنتی مؤسسه نور مبین شنبه، ۲۸ اسفندماه اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن مؤسسه نور مبین قم «پایگاه تخصصی ترجمه و مفاهیم قرآن کریم» ویژه عموم قرآن‌پژوهان و مربیان علاقه‌مند در تارنمای این مرکز به نشانی http://noor-mobin.ir و همچنین به نشانی تلگرام noormobin@ بارگذاری شد.

این مسابقه در قالب هفت سؤال تستی طراحی شده از درس ۱۱۴ تا ۱۲۲ دروس ترجمه و مفاهیم کانال تلگرامی نور مبین است که شرکت‌کنندگان پس از مطالعه مطالب ارائه شده می‌توانند به این سؤالات پاسخ دهند.

همچنین علاقه‌مندان تا ۲۸ اسفندماه فرصت دارند تا پاسخ‌های خود را در قالب عدد هفت رقمی همراه با نام و نام خانوادگی و نام استان و یا شهرستان به شماره‌های ۱۰۰۰۴۰۰۴۱۲۱۳ و ۵۰۰۰۵۱۵۱۴۱۴۲۴۳ در قالب پیامک ارسال کنند.

یادآور می‌شود، میان افرادی که پاسخ صحیح داده باشند، قرعه‌کشی انجام می‌شود و نتایج قرعه‌کشی همزمان با میلاد حضرت زهرا(س) ۲۹ اسفندماه در کانال نور مبین و پایگاه(سایت) تخصصی ترجمه و مفاهیم، اطلاع‌رسانی می‌شود.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری