• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

حسابرسی مهربانانه خداوند، آیت الله جوادی آملی،

دریافت فایل
زمان: 3 دقیقه
بیشتر...

خطبه صد و هشتاد و شش، بخش دوم

 

لاَ یُشْمَلُ بِحَدٍّ، وَ لاَ یُحْسَبُ بِعَدٍّ، وَ

بیشتر...

رعایت اعتدال در انفاق و بخشش

شرح آیات 26 لغایت 30 سوره مبارکه الاسراء

26وَ آتِ ذَا

بیشتر...

حکمت 140 نهج البلاغه

مَا عَالَ مَنِ اقْتَصَدَ

امام(عليه السلام) فرمود: كسى كه

بیشتر...

مَثَل در قرآن

 

چكيده امثال وحکم هر ملتی نشانگر غنای فرهنگی آن است

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
20631
152346
152879951
اوقات شرعی

تعداد ثبت نام‌کنندگان آزمون سراسری حفظ قرآن به ۱۰۰ هزار نفر رسید

تعداد افرادی که در آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم که از روز ۱۸ آذرماه ثبت نام آن شروع شده است از مرز ۱۰۰ هزار نفر گذشت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در حالی چهار روز به پایان ثبت‌ نام برای حضور در آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم باقی مانده است که امروز میزان تعداد ثبت‌نامی‌ها در این آزمون از مرز ۱۰۰ هزار نفر گذشت. همچنین در این میان استان اصفهان، شهر قم و موسسه امیرالمومنین(ع) کاشان به ترتیب بیشترین تعداد ثبت‌ نام را در بخش‌های استانی، شهرستانی و موسسه‌ای به خود اختصاص داده‌اند.
این تعداد ثبت نام برای حضور در آزمون در حالی صورت گرفته است که مسئولان برگزاری آن،‌ در نشست خبری قبل از آغاز ثبت‌ نام‌ها از پیش‌بینی تمهیدات برای ثبت نام ۳۰۰ هزار نفر خبر داده بودند. رقمی که هر چه به روزهای پایانی ثبت‌ نام برای حضور در آزمون نزدیک‌تر می‌شویم، دست نیافتنی‌تر به نظر می‌رسد.
آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم که تنها چهار روز دیگر برای ثبت نام در آن مهلت وجود دارد، امسال برای اولین بار به صورت مشترک توسط سازمان اوقاف و امور خیریه و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.
آزمون حفظ و مفاهیم قرآن کریم که بزرگ‌ترین آزمون قرآنی کشور نیز به شمار می‌رود، در ۴ محور حفظ، ترجمه و مفاهیم، معارف و بخش الکترونیکی برگزار می‌شود.
بخش حفظ شامل رشته‌های حفظ جزء ٣٠ قرآن کریم با ترجمه‌های متداول، حفظ جزء اول، حفظ ۲ جزء ٣٠ و اول، حفظ دو جزء اول قرآن، حفظ سه جزء اول قرآن، حفظ پنج جزء اول قرآن، حفظ ١٠ جزء اول قرآن، حفظ ١٥ جزء اول قرآن، حفظ ٢٠ جزء اول قرآن، حفظ ٢٥ جزء اول قرآن، حفظ کل، حفظ سوره‌های منتخب واقعه و ملک، حفظ موضوعی کتاب «هرروز با قرآن و عترت» حفظ دو کتاب حفظ موضوعی قرآن کریم «۱۵۰ موضوع» حفظ موضوعی سه کتاب «٣٠٠ موضوع» حفظ موضوعی چهار کتاب «مسافران آسمان» می‌شود.
برای ثبت‌نام تا ۳۰ دی‌ماه به quranedu.ir مراجعه شود.

.......................

منبع

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری