• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

لزوم ذکر و یاد خدا در زندگی،آیت الله العظمی

دریافت فایل صوتی

حجم: 8.1 MB

زمان: 47 دقیقه

بیشتر...

اگر خدا بنده را بلند گرداند، کسى نمى‏ تواند او را

صحیفه سجادیه - دعای شماره ۴۸ - فراز ۱۵

إِلَهِي إِنْ

بیشتر...

خواسته هاى ابراهیم (علیه السلام) از پیشگاه

شرح آیه 126 سوره مبارکه بقره

126- وَإِذْ قَالَ

بیشتر...

خطبه صد و هشتاد و سه، بخش سوم

 

وَ أَوْصَاکُمْ بِالتَّقْوَى، وَ جَعَلَهَا مُنْتَهَى

بیشتر...

خطبه صد، بخش اول

 

الْحَمْدُ للهِِ النَّاشِرِ فِی الْخَلْقِ فَضْلَهُ، وَ

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
27831
84236
152932798
اوقات شرعی

اعلام فراخوان جشنواره «فجر انقلاب قرآن» در لرستان

علاقه‌مندان به حضور در جشنواره فجر انقلاب قرآن استان لرستان تا ششم بهمن‌ماه فرصت دارند تا نام‌نویسی کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمين مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: جشنواره فجر انقلاب قرآنی در رشته‌های حفظ، مفاهیم و نقاشی در گروه‌های سنین ۵ تا ۱۸ سال برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: این جشنواره در مقطع پیش‌دبستانی در گروه پنج و شش سال در رشته‌های حفظ ۱۰ سوره آخر قرآن‌ و نقاشی با موضوع محبت به مادر برگزار می‌شود و در مقطع تحصیلی دوره اول دبستان در گروه سنی هفت، هشت و ۹ سال در رشته حفظ ۲۰ سوره آخر قرآن‌ و همچنین نقاشی با موضوع محبت به پدر انجام می‌گیرد.
امیدیان بیان کرد: این جشنواره در مقطع دبستان در گروه سنی ۱۰، ۱۱ و ۱۲ سال در رشته‌های حفظ ۳۰ سروه آخر قرآن و نقاشی با موضوع محبت به یتیمان و فقیران و در مقطع دوره اول متوسطه در گروه‌های سنی ۱۳ ، ۱۴ و ۱۵ سال در رشته حفظ و مفاهیم سوره انسان و در مقطع دوم متوسطه گروه سنی ۱۶، ۱۷ و ۱۸ سال در رشته حفظ و مفاهیم سوره حجرات انجام می‌گیرد.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت لرستان اظهار کرد: علاقه‌مندان تا ششم بهمن‌ماه فرصت دارند تا از طریق مراجعه به پایگاه اینترنتی اتحادیه به نشانی masaq.ir و تکمیل فرم مربوطه و یا از طریق مراجعه به مؤسسات و خانه‌های قرآن سطح استان می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند.
امیدیان اظهار کرد: این جشنواره ۱۳ بهمن‌ماه به صورت حضوری انجام می‌گیرد که زمان و مکان برپایی آن متعاقباً اطلاع‌رسانی می‌شود.

...........................

منبع

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری