• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

آنها که بار گناه دیگران را بر دوش مى کشند

شرح آیات 24 لغایت 29 سوره مبارکه نحل

24وَ إِذا قِیلَ

بیشتر...

رابطه فكر و قلب با فهم قرآن

«وَ نُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ ما هُوَ شِفاءٌ وَ رَحْمَةٌ

بیشتر...

شرح آیه 44 سوره مبارکه هود

 

قِيلَ يَا أَرْضُ ابْلَعِي مَاءَكِ وَيَا سَمَاءُ

بیشتر...

اگر خدا بنده را بلند گرداند، کسى نمى‏ تواند او را

صحیفه سجادیه - دعای شماره ۴۸ - فراز ۱۵

إِلَهِي إِنْ

بیشتر...

ما را در مرتبه‏ ى آنان که نماز را در اوقات خود به

صحیفه سجادیه - دعای شماره ۴۴ - فراز ۹

وَ أَنْزِلْنَا

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
45766
84236
153022473
اوقات شرعی

معرفی نامزدهای بخش بین‌الملل جشنواره فیلم وحدت اسلامی

اسامی نامزدهای بخش بین‌الملل اولین جشنواره فیلم وحدت اسلامی اعلام شد. به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از اولین جشنواره فیلم وحدت اسلامی، در بخش فیلم‌های کوتاه و نیمه بلند و در رشته بهترین  فیلمنامه، فیلمنامه‌های محمد نام اول از کشور فرانسه، ولد از کشور ایران، قضاوت از کشور ایران، گورمردها از کشور ایران  نامزد دریافت تندیس و جایزه شدند.

در بخش بهترین فیلم  پویانمایی، فیلم‌های  پیش از نور از کشور امریکا، صلاح الدین از کشور مالزی، روبان از کشور ایران نامزد دریافت جایزه شدند.

در بخش بهترین فیلم  داستانی کوتاه و نیمه بلند  فیلم‌های ولد از ایران،محمد نام اول از کشور فرانسه، گورمردها از ایران، قضاوت از ایران نامزد دریافت جایزه شدند در بخش بهترین نماهنگ، او تنها بود، من زنده‌ام، کن انت نامزد دریافت جایزه شدند.

در بخش فیلم‌های بلند سینمایی در رشته  بهترین فیلمنامه، فیلمنامه‌های هلال ماه از کشور اندونزی، سه هزار شب از کشور  لبنان، فراغ از کشور هند، فانی و از هم گسیخته از سوریه نامزد دریافت جایزه شدند .
 
در رشته بهترین دست آورد فنی، ابو پسر آدم از کشور هند، فانی و از هم گسیخته از کشور سوریه، سه هزار شب از کشور لبنان، ملک سلیمان از کشور ایران  نامزد دریافت جایزه شدند.

در رشته بهترین کارگردانی فیلم سینمایی فانی و از هم گسیخته از سوریه، سه هزار شب از لبنان، ابو پسر آدم از هند، شهید از عراق نامزد دریافت جایزه شدند.
 
در بخش بهترین فیلم سینمایی ملک سلیمان به کارگردانی شهریار بحرانی از ایران، سی و سه روز  به کارگردانی جمال شورجه از ایران، سه هزار شب از لبنان، فانی و از هم گسیخته از سوریه نامزد دریافت جایزه شدند.

در بخش فیلم‌های مستند و اسلامی هراسی و در رشته بهترین تحقیق و پژوهش، پژو‌هش‌های
کارهایی که پیشینیان برایمان کردند: تمدن اسلامی، علم و اسلام، داعش افراطیان اسلامی نامزد دریافت جایزه شدند.
 در رشته بهترین کارگردانی بهترین فیلم با موضوع مستند کوتاه و نیمه  بلند، فیلم‌های هبرون سرزمین من است، صمود،هویت من نامزد دریافت جایزه شدند.

در رشته  بهترین کارگردانی فیلم مستند بلند، فیلمهای اکثریت خاموش، ابرها در راهند، امید در بطری نامزد دریافت جایزه شدند .

در رشته  بهترین مستند با موضوع اسلام ستیزی،  فیلم‌های اکثریت خاموش، اسلام هراسی در اروپا، رمضان آمریکایی  نامزد دریافت جایزه شدند و در رشته  بهترین‌فیلم مستند  فیلمهای اکثریت خاموش، ابرها در راهند، درد زندانیان نامزد دریافت جایزه شدند.

در بخش بین‌الملل محمدرضا اسلاملو، شریف عواد از مصر و خانم ایوان ریدلی از انگلستان آثار بلند سینمایی ،دکتر شهاب اسفندیاری، یوسف وهبی از لبنان و احمد بولان از مراکش آثار کوتاه و نیمه بلند داستانی و نماهنگ و نادر طالب‌زاده، عماد برنات از فلسطین و راشد رضوان از اسپانیا آثار بخش مستند و  دو داور بین الملل بخش کوتاه و نماهنگ به همراه بهرام عظیمی آثار پویانمایی بخش بین‌‌الملل را داوری کردند.

اولین جشنواره فیلم وحدت اسلامی همزمان با هفته وحدت از ۲۵ الی ۲۷ آذر ماه در تهران به دبیری هاشم میرزاخانی برگزار می‌شود.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری