• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

در مجازات الهى تردید نکنید

شرح آیات 53 لغایت 56 سوره مبارکه یونس

53وَ

بیشتر...

گفتگوى اهل کتاب درباره ابراهیم(علیه السلام)

شرح آیات 65 لغایت 68 سوره مبارکه آل عمران

65- يَا أَهْلَ

بیشتر...

تفسیر سوره مبارکه حدید ، بخش دوم ، آیت الله جوادی

إحباط در قرآن

ایمان و ولایت همان گونه که در آغاز راه شرط است و بدون آن

بیشتر...

حکومت طاغوت

شرح آیه 60 سوره مبارکه النساء

60- أَلَمْ تَرَ إِلَى

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
60021
152346
153076901
اوقات شرعی

حضور دانش‌آموزان ایرانی مقیم 15 کشور در رقابت‌های قرآنی آلمان

سرپرست مدارس ایرانی در حوزه اروپا، آمریکا و کانادا گفت: دانش‌آموزان ایرانی مقیم 15 کشور اروپایی در مرحله نهایی نخستین دوره مسابقات قرآن ویژه دانش‌آموزان ایرانی در اروپا که در مرکز اسلامی هامبورگ آلمان برگزار می‌شود، حضور می‌یابند.

حضور دانش‌آموزان ایرانی از 15 کشور در رقابت‌های قرآنی آلمان


محمد مهدی مؤمنی، سرپرست مدارس جمهوری اسلامی ایران در حوزه اروپا، آمریکا و کانادا در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) ضمن بیان این مطلب گفت: مراسم افتتاحیه مرحله نهایی نخستین دوره مسابقات قرآنی ویژه دانش‌آموزان ایرانی شامگاه جمعه، 14 اسفندماه، ساعت 19 به وقت محلی در مرکز اسلامی هامبورگ برگزار می‌شود.
 
وی افزود: سرپرستی مدارس ایران در حوزه اروپا، آمریکا و کانادا برگزارکننده مسابقات است و معاونت فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش و مرکز اسلامی امام علی(ع) هامبورگ نیز در برگزاری آن همکاری دارند.
 
مؤمنی تصریح کرد: این رقابت‌ها با حضور 60 نفر از دانش‌آموزان 15 کشور اروپایی از جمله انگلستان، آلمان، اتریش، قبرس، یونان، فرانسه، آلبانی، جمهوری چک و صربستان در 4 رشته حفظ، قرائت، مفاهیم قرآن و اذان برگزار می‌شود.
 
وی گفت: روز شنبه، 15 اسفندماه، رقابت شرکت‌کنندگان آغاز می‌شود و در پایان از هر رشته سه نفر(در مجموع 12 نفر) به عنوان نفرات برتر معرفی می‌شوند.

محمدمهدی مؤمنی یادآور شد: مرحله مقدماتی این مسابقات در 15 مدرسه ایرانی در اروپا برگزار شد و نفرات برتر این مرحله به مرحله نهایی راه یافته و در مرکز اسلامی هامبورگ با یکدیگر رقابت می‌کنند.
 
مؤمنی دلیل برگزاری رقابت‌ها را تبیین و اظهار کرد: این مسابقات با توجه به شرایط فرهنگی و زندگی در حوزه خارج از کشور و لزوم گسترش معارف قرآن در بین دانش‌آموزان ایرانی خارج از کشور برگزار شده است.
 
سرپرست مدارس ایرانی در حوزه اروپا، آمریکا و کانادا افزود: این رقابت‌ها همچنین به این دلیل برگزار شده است که انس دانش‌آموزان با قرآن مجید و توانایی بهره‌مندی مستمر از آن در زندگی روزانه موجب رشد و تعالی ارتباطات آن‌ها در رویارویی با شرایط فرهنگی خارج از کشور خواهد شد و این امر زمینه تعامل و ارتباط دانش‌آموزان با نظام ارزشی جمهوری اسلامی ایران را در پی خواهد داشت.
 
وی در پایان با اشاره به اهداف برگزاری مسابقات، ارتقای هوش معنوی دانش‌آموزان در خارج از کشور، تقویت انس دانش‌آموزان با قرآن، ارتقای درک مفاهیم قرآنی و تقویت روان‌خوانی قرآن کریم را از جمله این اهداف برشمرد.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری