• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

خطبه صد و نود و هشت، بخش دوم


أَمَّا بَعْدُ، فَإِنِّی أُوْصِیکُمْ بِتَقْوَى اللّهِ
بیشتر...

اختيار و مشيت در قرآن

انسان مختار با اين همه از جهاتي بيروني و دروني با محدوديت
بیشتر...

خداى آسمان ها و زمین

شرح آیه 3 سوره مبارکه انعام

3- وَهُوَ اللَّهُ فِي

بیشتر...

تدوین قرآن

 

قرآن کلام الهی است که در طول 23 سال به تدریج نازل شده و

بیشتر...

خطبه صد و بیست و یک، بخش سوم

 

إنَّ الشَّیْطَانَ یُسَنِّی لَکُمْ طُرُقَهُ، وَیُرِیدُ

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
45521
84236
153021248
اوقات شرعی

دعوت به ختم سوره فجر در شب عاشورا

رحیم قربانی، رئیس سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به لزوم توجه به قرآن در ایام محرم و نیز اهداف قرآنی قیام عاشورا، گفت:‌ بر همین اساس و در راستای توجه بیش از پیش به قرآن کریم در ایام عزادارای سالار شهیدان، طرح ختم سوره مبارکه «فجر» اجرا خواهد شد.
وی افزود: این طرح در شب عاشورا و به همت سازمان قرآن و عترت بسیج سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ اجرا می‌شود، سال گذشته نیز چنین طرحی اجرا شد که با استقبال خوبی مواجه شد و شاهد هزاران ختم سوره مبارکه فجر بودیم.
قربانی تصریح کرد: بر اساس این طرح عموم مردم و به خصوص بسیجیان به تلاوت سوره مبارکه فجر که منسوب به امام حسین(ع) است اقدام خواهند کرد تا شاهد قرار گرفتن قرآن و عترت در کنار هم در این شب باشیم.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری