• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

راه حل رهایی از خواطر شیطانی،مرحوم آیت الله

دریافت فایل صوتی

حجم : ۴ MB

زمان : ۳۵:۳۸ دقیقه

بیشتر...

برجسته ترین شیوه های تبلیغی رسول اکرم (ص)

 

بررسى، استخراج و تحلیل شیوه‏ها و راهکارهاى تبلیغى

بیشتر...

تفسیر سوره مبارکه رعد، بخش پایانی، حجت الاسلام

شرح آیات 33 لغایت 43 سوره مبارکه رعد

جلسه 31

جلسه 32

بیشتر...

«ولایت» در اندیشه قرآنی _ عرفانی علامه طباطبایی

 

ولایت از مقوله کلی و تشکیکی بوده که فرد اکمل و اظهر آن،

بیشتر...

بدعت هاى جاهلى

شرح آیات 103 و 104 سوره مبارکه المائده

103- مَا

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
64656
152346
153100076
اوقات شرعی

نهایی شدن آیین‌نامه جدید صدور مجوز مؤسسات قرآنی تا پایان تابستان

حمیدرضا شیخ‌ویسی، معاون رسیدگی به امور مؤسسات معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،‌ در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) ‌با اشاره به اینکه تاکنون هیئت ۹ نفره رسیدگی به امور مؤسسات قرآنی سه جلسه برگزار کرده است، گفت: در این جلسات به کلیات خوبی دست یافته‌ایم.
وی در ادامه در مورد مهم‌ترین خروجی‌های این سه جلسه گفت: براساس تصمیمات اتخاذ شده در جلسات، سه کارگروه تشکیل شده است که شامل کارگروه مؤسسات قرآنی، کارگروه سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی و کارگروه ادغام دو اتحادیه بوده است.
شیخ‌ویسی تصریح کرد: کارگروه مؤسسات قرآنی که مسئولیت آن با معاونت قرآن وزارت ارشاد بود، ‌نسبت به بررسی آئین‌نامه بررسی صدور مجوز مؤسسات اقداماتی را انجام داد که از جمله آن تلفیق کردن آیین‌نامه صدور مجوز وزارت ارشاد با سازمان تبلیغات اسلامی بوده است.
معاون رسیدگی به امور مؤسسات معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: تقریباً 60 درصد کار صورت گرفته است و الباقی موارد مانده است که‌ به تدریج این آئین‌نامه پیشنهادی مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت و امیدواریم تا دو جلسه آینده هیئت به تصویب نهایی برسد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: بنابر این آئین‌نامه جدید بررسی صدور مجوز مؤسسات قرآنی، نهایتاً تا آخر تابستان نهایی و تصویب خواهد شد.
شیخ‌ویسی در ادامه به آئین‌نامه ادغام دو اتحادیه قرآنی مردم‌نهاد اشاره کرد و گفت: یک سری پیش‌نویس‌ها، توسط وزارت ارشاد و سازمان تبلغات اسلامی تهیه شده است و هیئت هنوز در مورد آن تصمیم گیری قطعی انجام نداده است.
معاون رسیدگی به امور مؤسسات معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از این گفت‌وگو به برگزاری چهارمین جلسه هیئت 9 نفره در هفته جاری خبر داد و افزود: این جلسه در معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با حضور اعضای این هیئت برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: براساس آئین‌نامه شورای توسعه فرهنگ قرآنی، باید جلسات در سازمان تبلیغات اسلامی باشد، ‌اما چون هنوز دبیری تعیین نشده است، ‌محل برگزاری این جلسات متغیر است. در جلسه چهارم هیئت 9 نفره در مورد تعیین دبیر دبیرخانه ادغام دو اتحادیه قرآنی مردم‌نهاد، بحث و تبادل نظر خواهد شد. بعد از مشخص شدن دبیر دبیرخانه، مقدمات برای راه‌اندازی دبیرخانه هیئت فراهم خواهد شد.
شیخ‌ویسی بیان کرد: در جلسه چهارم علاوه بر بحث و تبادل نظر در مورد تعیین دبیر دبیرخانه، در مورد آئین‌نامه صدور مجوز نیز بحث خواهد شد. جلسات هیئت 9 نفره رسیدگی به ادغام اتحادیه‌های قرآنی به صورت هر دو هفته یکبار برگزار می‌شود.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری