• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

برقعی،سید ابوالحسن

نام های دیگر: سید مرتضی

 موطن: قم

نام پدر : سید عیسی

بیشتر...

حکمت 45 نهج البلاغه

لَوْ ضَرَبْتُ خَيْشُومَ الْمُؤْمِنِ بِسَيْفِي هَذَا عَلى

بیشتر...

نیایشی برای اظهار ترس از خدا

نیایشی برای اظهار ترس از خدا
اللهم إني اخلصت بانقطاعي
بیشتر...

خطبه صد و نود، بخش اول

 

أَحْمَدُهُ شُکْراً لاِِنْعامِهِ، وَ أَسْتَعِینُهُ عَلَى

بیشتر...

شکر، راهکار اصلی رشد و تکامل انسان، استاد مفسر

دریافت فایل

حجم: 3 MB

زمان: 12 دقیقه

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
28981
84236
152938548
اوقات شرعی

شیطان قسم خورده تا انسان را نابود نکرده رهایش نکند

این استاد اخلاق با اشاره به اینکه حساب و کتاب آخرت بسیار دقیق و سخت است گفت: شیطان انسان را رها نمی کند قسم خورده است که او را ریشه کن کرده و نابود کند یعنی در دنیا و آخرت او را دچار عذاب الهی کند.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، آیت‌الله محمد علی جاودان استاد اخلاق در مسجد امام خمینی(ره) بازار به سخنرانی پرداخته و گفت: انسانی که خدا را قبول نداشته باشد شوم است و برکت را از خانه می برند.

وی افزود: کسانی که در دینداری و توحید بر همه سبقت گرفتند آینده خطرناکی نخواهند داشت و گذشته آنها هم اصلاح خواهد شد. آنها همواره مراقب هستند که گناه نکنند و در انجام واجبات باشند. برای چنین افرادی در دنیا بشارت می آید.

آیت‌الله جاودان با بیان اینکه فرمایشات الهی قطعی است و خوبی نتیجه خوب دارد، اظهار کرد: کسانی که ایمان آوردند و تقوی پییشه کردند برای آنها در آخرت غم و اندوهی نخواهد بود.

این استاد حوزه علمیه بیان کرد: شیطان انسان را رها نمی کند قسم خورده است که او را ریشه کن کرده و نابود کند یعنی در دنیا و آخرت او را دچار عذاب الهی کند. 

وی با بیان اینکه حساب و کتاب آخرت بسیار دقیق است، ابراز کرد: روسای خوارج پس از پیامبر(ص) از دین خارج  شدند در حالی که زیر پرچم پیامبر(ص) نماز می‌خوانند و در جنگ های او شرکت کرده بودند. همواره مراقب باشیم که از دین الهی خارج نشویم.

آیت‌الله جاودان افزود: آخر عمر پیامبر(ص) حضرت مکرر فرمودند که برای من قلم و کاغذ بیاورید که چیزی بنویسم که پس از آن گمراه نشوید اما اجازه ندادند. خلیفه دوم پس از پیامبر اصحاب را قسم داد که هر نوشته از پیامبر دارند بیاورند. همه میراث پیامبر(ص) را جمع کرده و آتش زد. خلیفه سوم هم قرآن های تفسیر دار زمان پیامبر(ص) را جمع کرده و سوزاند. 


این استاد اخلاق ادامه داد: امیر مومنان(ع) در کتابی به نام جامع تمام دستورات احکام اسلام را نوشتند که از میراث های نبوت است. اصحابی مثل سلمان، ابوذر و مقداد می دانستند که پیامبر(ص) هر چه می گوید از طرف خداست و از غیب خبر می دهد و یک کلمه از خود نمی گوید. تعداد آنها بسیار کم و فقط ۴۰ نفر بودند.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری