• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

خطبه سی و چهار، بخش اول

 

شرح نهج البلاغه، آیت الله مکارم شیرازی

أُفٍّ لَکُمْ!

بیشتر...

شرح آیه 16 سوره مبارکه رعد

آیه 16 سوره مبارکه رعد

16 قُلْ مَنْ رَبُّ السَّمَوَاتِ

بیشتر...

حکمت 41 نهج البلاغه

هذا الْمَعْنى بِلَْفظ آخَر، وَهُوَ قَوْلِهِ: قَلْبُ

بیشتر...

دعا و نیایش

 

185وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ ۖ

بیشتر...

خطبه صد و ده، بخش دوم

 

أَفِیضُوا فِی ذِکْرِ اللهِ فَإِنَّهُ أَحْسَنُ الذِّکْرِ.

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
49156
48621
147353214
اوقات شرعی

روز عرفه و بیان ویژگى‏ هاى آن

صحیفه سجادیه - دعای شماره ۴۷ - فراز ۶۶

اللَّهُمَّ هَذَا يَوْمُ عَرَفَةَ يَوْمٌ شَرَّفْتَهُ وَ كَرَّمْتَهُ وَ عَظَّمْتَهُ، نَشَرْتَ فِيهِ رَحْمَتَكَ، وَ مَنَنْتَ فِيهِ بِعَفْوِكَ، وَ أَجْزَلْتَ فِيهِ عَطِيَّتَكَ، وَ تَفَضَّلْتَ بِهِ عَلَى عِبَادِكَ.

بار خدایا این روز عرفه روزى است که آن را شریف و گرامى و بزرگ داشته‏ اى، و رحمتت را در آن گسترده، و عفوت را انعام نموده، و عطایت را در آن بسیار کرده، و به سبب آن بر بندگانت تفضل و احسان فرموده‏ اى (حضرت على ابن الحسین- علیهما السلام- فرموده: رسول خدا- صلى الله علیه و آله- در حجه ‏الوداع «آخرین حجى که آن حضرت در سال دهم هجرت بجا آورد» چون به عرفه توقف نمود و خورشید مى‏خواست غروب نماید فرمود: اى بلال به مردم بگو: خاموش شده بشنوند، پس چون مردم خاموش گشته گوش دادند، رسول خدا فرمود: پروردگار شما در این روز بر شما نعمت داده نیکوکارتان را آمرزید، و نیکوکارتان را در بدکارتان شفیع و میانجى گردانید، پس آمرزیده شده پراکنده شوید).

صحیفه سجادیه - دعای شماره ۴۷ - فراز ۷۱

وَ اجْعَلْ لِي فِي هَذَا الْيَوْمِ نَصِيباً أَنَالُ بِهِ حَظّاً مِنْ رِضْوَانِكَ، وَ لَا تَرُدَّنِي صِفْراً مِمَّا يَنْقَلِبُ بِهِ الْمُتَعَبِّدُونَ لَكَ مِنْ عِبَادِكَ.

و در این روز براى من بهره ‏اى قرار ده که به سبب آن به بهره‏ اى از خشنودى (رحمت) تو برسم، و مرا از (درگاهت از) آنچه (ثواب و پاداشهائى که) کوشش ‏کنندگان در پرستش تو به آن بازمى‏گردند، تهى‏دست برمگردان.

صحیفه سجادیه - دعای شماره ۴۷ - فراز ۸۶

بِحَقِّ مَنِ انْتَجَبْتَ مِنْ خَلْقِكَ، وَ بِمَنِ اصْطَفَيْتَهُ لِنَفْسِكَ، بِحَقِّ مَنِ اخْتَرْتَ مِنْ بَرِيَّتِكَ، وَ مَنِ اجْتَبَيْتَ لِشَأْنِكَ، بِحَقِّ مَنْ وَصَلْتَ طَاعَتَهُ بِطَاعَتِكَ، وَ مَنْ جَعَلْتَ مَعْصِيَتَهُ كَمَعْصِيَتِكَ، بِحَقِّ مَنْ قَرَنْتَ مُوَالَاتَهُ بِمُوَالَاتِكَ، وَ مَنْ نُطْتَ مُعَادَاتَهُ بِمُعَادَاتِكَ، تَغَمَّدْنِي فِي يَوْمِي هَذَا بِمَا تَتَغَمَّدُ بِهِ مَنْ جَارَ إِلَيْكَ مُتَنَصِّلًا، وَ عَاذَ بِاسْتِغْفَارِكَ تَائِباً.

تو را قسم مى‏دهم به حق (به مقام و منزلت) کسى (خاتم ‏الانبیاء، صلى الله علیه و آله) که او را از آفریدگانت برگزیده‏ اى، و به حق کسى که او را براى خود پسندیده‏ اى، به حق کسى که او را از آنچه آفریده‏ اى اختیار کرده ‏اى، و کسى که او را براى کار خود (بیان احکام تا روز قیامت) انتخاب نموده ‏اى، به حق کسى که طاعت و فرمانبرى از او را به طاعت از خود پیوسته ‏اى، و کسى که نافرمانى از او را مانند نافرمانى از خود گردانیده ‏اى، به حق کسى که دوستى او را به دوستى خود مقرون نموده ‏اى، و کسى که دشمنیش را به دشمنى خویش جمع کرده ‏اى، مرا در این روزم بپوشان به آنچه (رحمت و عفو خود که) مى‏پوشانى به آن کسى را که با حال بیزارى از گناه به سوى تو زارى نماید، و با توبه و بازگشت از نافرمانى به درخواست آمرزش از تو پناه آورد.

محتوای بیشتر در این بخش: « دعا برای همسایگان حق والدین »

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری