• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

قلب در عبادت، آیت الله مکارم شیرازی

دریافت فایل

زمان: 11 دقیقه

بیشتر...

مجازات دزدان

شرح آیات 38 لغایت 40 سوره مبارکه المائده

38- 

بیشتر...

آیت الله العظمی بهجت(ره): بندگی خدا؛ ترک معصیت در

وقتی فلسفه خلقت انسان، عبودیت باشد، شناخت حقیقت عبودیت در

بیشتر...

توفیق انجام پاکیزه ‏ترین کردارها، فرازهایی از

صحیفه سجادیه - دعای شماره ۴۷ - فراز ۱۲۰

وَ إِذَا أَرَدْتَ

بیشتر...

شناخت و بررسی صورت های مختلف غرور،مرحوم آیت الله

دریافت فایل صوتی

حجم: 3.5 MB

زمان: 30 دقیقه

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
34751
80541
152983506
اوقات شرعی

اجرای طرح «تثبیت حفظ غیرحضوری قرآن» در مؤسسه صهبای ملکوت

طرح تثبیت حفظ غیرحضوری قرآن در مؤسسه قرآن و عترت صهبای ملکوت تهران برگزار می‌شود.
سوسن بنی‌علیا، مدیر مؤسسه قرآن و عترت صهبای ملکوت تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، ضمن بیان این مطلب گفت: طرح تثبیت حفظ ویژه حافظان قرآن به صورت غیرحضوری و طی ۴۰ هفته انجام می‌شود.
وی با اشاره به اینکه در هر هفته یک جزء مرور و تثبیت می‌شود، اظهار کرد: این دوره همراه با اعطای گواهینامه از سوی سازمان تبلیغات اسلامی همراه است.
بنی‌علیا بیان کرد: همچنین برپایی کلاس حفظ تخصصی یک و دوساله و حفظ مقطعی سه و چهار ساله همراه با ترجمه، تفسیر و تثبیت ویژه دختران و بانوان در مقاطع مختلف سنی در حال برگزاری است.
وی عنوان کرد: همچنین کلاس تثبیت ویژه حافظان بالای پنج جزء و دوره‌ تربیت مربی تخصصی حفظ قرآن در این مؤسسه برگزار می‌شود. علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند همه روزه از اسعت ۸ تا ۱۴ با شماره‌های ۲۲۸۶۵۱۲۵ و ۲۲۸۸۳۹۵۷ تماس بگیرند.
یادآور می‌شود، مؤسسه صبهای ملکوت در پل سیدخندان، خیابان ارسباران، کوچه شهید شفاپی، پلاک ۴۳ قرار دارد.
...............................
منبع

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری