• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

یک کار نیک درهاى خیرات را به روى موسى گشود!

شرح آیات 23 لغایت 25 سوره مبارکه القصص

23وَ لَمّا وَرَدَ

بیشتر...

چرا در قرآن تشابه وجود دارد؟

وجود گروه دوم متشابهات،تشابه اصلی،کاملا طبیعی می‏نماید،زیرا

بیشتر...

عظمت شب قدر / در شب قدر از خدا چه بخواهیم

شب قدر قلب ماه مبارك رمضان است، ماه مبارك رمضان براي امت

بیشتر...

قرآن در نهج البلاغه، آیت الله جوادی آملی

پیشگفتار عناصر محوری حضور قرآن در نهج البلاغه فصل یکم.

بیشتر...

اصحاب‌ اخدود

اصحاب‌ اخدود
 

اَصْحاب‌ِ اُخْدود، نام‌ قومى‌ كه‌ در

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
67451
84236
153130898
اوقات شرعی

دو مسجد در ارومیه؛ میزبان «سه‌شنبه‌های مهدوی»

مسجد علی‌اصغر(ع) و مسجد قائم(عج) در شهر ارومیه، میزبان محفل سه‌شنبه‌های مهدوی بودند. به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) روز گذشته، ۷ آذر‌ماه، سیزدهمین برنامه از سری برنامه‌های «سه‌شنبه‌های مهدوی» در استان آذربایجان غربی، به همت مؤسسه پیروان آل یاسین در دو مسجد در شهر ارومیه برگزار شد.
این محفل در نوبت صبح به میزبانی سلاحی و پاشازاده در مسجد علی‌اصغر(ع) واقع در جاده سلماس کوچه سالار تشکیل شد و پس از نماز مغرب و عشاء، مسجد قائم(عج) با نظارت فاطمه عبدالله‌حبیبی، میزبان این محفل بود.
قرائت دعای عهد، زیارت امام زمان(عج)، سخنرانی پیرامون وظائف منتظران امام زمان(عج)، دعای فرج، زیارت پرچم امام رضا(ع) و پذیرایی از شرکت‌کنندگان از جمله برنامه‌های این مراسم معنوی را شامل شد.
علاقه‌مندان برای اهدای نذورات خود می‌توانند به مؤسسه قرآنی پیروان آل یاسین به نشانی استان آذربایجان غربی، ارومیه، خیابان مدنی ۱، مسجد عرب باغی مراجعه و یا با شماره تلفن‌های ۰۹۱۴۱۴۶۵۰۴۹و ۰۹۲۱۴۳۶۵۰۸۱ تماس حاصل کنند.

............................

منبع

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری