• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

تأثیر نیایش در دل شب

 

آیات 6 تا 10 سوره مبارکه مزمل

6إِنَّ ناشِئَةَ اللَّیْلِ

بیشتر...

تفسير قرآن كريم (8)؛ سورة بقره، آية 48 (شفاعت در

آيات قرآن در باب شفاعت متفاوت است. برخي منکر شفاعت و برخي

بیشتر...

خطبه بیست و دوم،بخش اول،آیت الله مکارم شیرازی

خطبه بیست و دوم،بخش اول،آیت الله مکارم شیرازی

أَلاَ و

بیشتر...

مسیر حق را بشناسید، آیت الله مکارم شیرازی

 بسم الله الرحمن الرحیم

در سلسله مطالب روزانه که

بیشتر...

نگرشی بر «التفسیر الحدیث»

 

در این مقاله نویسنده نخست نگاهی دارد به زندگی‌نامه،

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
42926
84236
153008273
اوقات شرعی

ثبت‌ نام دوره تربیت مربی «شیوه‌های دعوت به نماز» آغاز شد

ثبت‌ نام دوره تربیت مربی «شیوه‌های دعوت به نماز» از سوی مؤسسه تدبر در قرآن و سیره شروع شد. به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دوره تربیت مربی «شیوه‌های دعوت به نماز» ویژه مربیان و اساتید مؤسسات قرآنی شهر مشهد، از سوی مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد انجام می‌شود.

برپایی این دوره منوط به تفاهم‌نامه سه جانبه میان مؤسسه به عنوان مجری، اداره معاونت قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی کارفرما، ستاد اقامه نماز استان به عنوان ناظر است.

این دوره آموزشی طی ۸ جلسه در ۱۶ ساعت آموزشی برای بانوان و آقایان با ظرفیت ۴۰ نفر از تاریخ ۱۶ مهر‌ماه آغاز می‌شود. سرفصل‌های دوره تربیت مربی شامل نماز شناسی، شیوه‌های دعوت به نماز، مدیریت دینی در خانواده است.

ثبت‌ نام این دوره آموزشی از ابتدای مهر‌ماه آغاز و تا ۱۴ همین ماه ادامه دارد که علاقه‌مندان می‌توانند با ارسال کلمه نماز به سامانه ۳۰۰۰۵۹۱۵ یا تماس با ۰۵۱۳۸۵۸۰۲۲۲ داخلی ۱۴ اقدام به ثبت نام کنند.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری