• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

حکمت 178 نهج البلاغه

اُحْصُدِ الشَّرَّ مِنْ صَدْرِ غَيرِكَ بِقَلْعِهِ مِنْ

بیشتر...

زندگى پاکیزه در گرو چیست؟ (سوره مبارکه نحل)

شرح آیات 95 لغایت 97 سوره مبارکه نحل

95وَ لاتَشْتَرُوا

بیشتر...

باز هم عظمت قرآن

شرح آیات 1 لغایت 5 سوره مبارکه فصلت

1حم

2تَنْزِیلٌ مِنَ

بیشتر...

انتخاب جانشین، نقطه پایان رسالت

شرح آیه 67 سوره مبارکه المائده

67- ۞ يَا أَيُّهَا

بیشتر...

زندگان جاوید!

شرح آیات 169 لغایت 171 سوره مبارکه آل عمران

169- وَلَا

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
66011
152346
153106851
اوقات شرعی

محرم و عاشورا از منظر امام خمینی(ره)

بسم الله الرحمن الرحیم

منبع:تبیان

-محرم ماهى است که عدالت در مقابل ظلم و حق در مقابل باطل قیام کرده، و به اثبات رسانده که در طول تاریخ، همیشه حق بر باطل پیروز شده است .

-محرم ماهى است که به وسیله سید مجاهدان و مظلومان اسلام زنده شد و از توطئه‏ عناصر فاسد و رژیم بنى امیه ، که اسلام را تا لب پرتگاه برده بودند ، رهایى‏ بخشید .

-این خون سیدالشهداء است که خونهاى همه ملتهاى اسلامى را به جوش مى‏آورد .

-ماه محرم براى مذهب تشیع ،ماهى است که پیروزى ، در متن فداکارى و خون به ‏دست آمده است .

-محرم ماه  نهضت بزرگ سید شهیدان و سرور اولیاى خداست که با قیام خود درمقابل طاغوت ، تعلیم سازندگى و کوبندگى به بشر داد و راه فناى ظالم و شکستن ‏ستمکار را به فدایى دادن و فدایى شدن دانست و این،خود سرلوحه تعلیمات اسلام ‏است براى ملتها تا آخر دهر .

-با حلول ماه محرم ، ماه حماسه و شجاعت و ماه  فداکارى آغاز شد . ماهى که خون بر شمشیر پیروز شد . ماهى که قدرت حق، باطل را تا ابد محکوم و داغ باطله، برجبهه ستمکاران و حکومتهاى شیطانى زد . ماهى که به نسلها،در طول تاریخ ، راه ‏پیروزى بر سرنیزه را آموخت ؛ ماهى که شکست ابر قدرتها را در مقابل کلمه حق ، به ثبت رساند . ماهى که امام مسلمین ، راه مبارزه با ستمکاران تاریخ را به ما آموخت .

-سید الشهداء را کشتند ، اسلام ترقى ‏اش بیشتر شد .

-سید الشهداء سلام الله علیه با همه اصحاب و عشیره‏ اش قتل عام شدند ، لکن‏ مکتبشان را جلو بردند .

-شهادت حضرت سیدالشهدا ، مکتب را زنده کرد .

-زنده نگه داشتن عاشورا ، یک مساله بسیار مهم سیاسى – عبادى است .

-انقلاب اسلامى ایران ، پرتویى از عاشورا و انقلاب عظیم الهى آن است .

-کربلا،کاخ ستمگرى را با خون درهم کوبید و کربلاى ما،کاخ سلطنت ‏شیطانى را فروریخت .

-کربلا را زنده نگه دارید و نام مبارک حضرت سیدالشهداء را زنده نگه دارید که‏ با زنده بودن او اسلام ، زنده نگه داشته مى‏شود .

-مساله کربلا ، که خودش در راس مسائل سیاسى هست ، باید زنده بماند .

-ملت بزرگ ما باید خاطره عاشورا را با موازین اسلامى ، هر چه شکوهمندتر حفظ نماید .

-این محرم را زنده نگه دارید ، ما هر چه داریم از این محرم است .

-محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است .

-تمام این وحدت کلمه ‏اى که مبدا پیروزى ما شد ، براى خاطر این مجالس عزا وتبلیغ و ترویج اسلام شد . این مجالس سوگوارى و این مجالس‏ بزرگداشت‏ سید مظلومان و سرور آزادگان ، که مجالس غلبه سپاه عقل برجهل ، و عدل بر ظلم ،و امانت بر خیانت ، و حکومت اسلامى بر حکومت طاغوت‏است ،بهتر است محرم هر چه با شکوهتر و فشرده ‏تر برپا شود و بیرقهاى خونین عاشورا به علامت‏ حلول روز انتقام مظلوم از ظالم ، هر چه بیشتر افراشته شود.

-ماه محرم،ماهى است که مردم آماده‏ اند براى شنیدن مطلب حق.

-گریه کردن بر عزاى امام حسین، زنده نگه‏ داشتن نهضت و زنده نگه‏ داشتن همین‏ معنا که یک جمعیت کمى در مقابل یک امپراطورى بزرگ ایستاد، دستور است .

-باید سینه زدن هم محتوا داشته باشد .

-عاشورا روز عزاى عمومى ملت مظلوم است ، روز حماسه و تولد جدید اسلام ومسلمانان است .

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری