• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

رسالت صحيفة سجاديه

 

صحيفة سجاديه اين صحيفه و مجموعه نوراني كه از سوي حضرت

بیشتر...

سرنوشت متکبران

شرح آیات 146 و 147 سوره مبارکه اعراف

146سَأَصْرِفُ عَنْ

بیشتر...

حضرت نوح در قرآن | انبیاء اولوالعزم، آیت الله

دریافت فایل

حجم: 2.8 MB

زمان: 26 دقیقه

 
 
بیشتر...

تكرار در قرآن كريم

تَكرار (به فتح تاء) از ماده «ك ـ ر ـ ر» به معناى باز

بیشتر...

خرافه گویی و شرافت، آیت الله العظمی مظاهری،

دریافت فایل
زمان: 57 دقیقه
بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
22921
80541
152924356
اوقات شرعی

جلسه مجمع مؤسسات قرآنی ـ مردمی اصفهان برگزار شد

نخستین جلسه مجمع مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان اصفهان روز گذشته، ۲۷ فروردین‌ماه به میزبانی مؤسسه بینه برگزار شد.

به گزارش ایکنا؛ نخستین جلسه مجمع مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان اصفهان‌ روز گذشته، ۲۷ فروردین‌ماه با حضور مدیران و مسئولان مؤسسات قرآنی و نمایندگان نهادهای قرآنی ـ فرهنگی استان، در مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت بینه برگزار شد.
مجمع مؤسسات قرآنی ـ مردمی اصفهان که متشکل از مهمترین و فعالترین مؤسسات قرآنی استان است به منظور تبادل‌نظر، هم‌اندیشی و هماهنگی هرچه بیشتر در فعالیت‌ها و آموزش‌های قرآنی و آشنایی مؤسسات از توانمندی‌های مختلف یکدیگر هرماه به صورت مستمر جلساتی را تشکیل می‌دهد. میزبان این جلسات هر ماه یکی از مؤسسات قرآنی است که مؤسسه بینه میزبان نخستین جلسه در سال ۹۷ بود.
مدیران قرآنی و نمایندگان نهادهای قرآنیـ فرهنگی استان در سالن اجتماعات مؤسسه بینه حضور یافته و پس از استماع تلاوت قرآن به صورت هم‌خوانی که توسط دو نفر از قرآن‌آموزان ممتازمؤسسه، آقایان عمید و نوید فرازنده صورت پذیرفت، با فعالیت‌های مختلف مؤسسه بینه آشنا شدند.
مرتضی بشیری، مدیرعامل مؤسسه بینه در این جلسه به منظور آشنایی هر‌چه بیشتر مؤسسات با فعالیت‌های سال گذشته  این مرکز به تشریح این فعالیت‌ها پرداخت.
وی فعالیت‌های مؤسسه بینه را در دو بخش آموزشی و تبلیغی - ترویجی تشریح کرد و ضمن توضیح کامل فعالیت‌های آموزشی مؤسسه اشاره‌ای به فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی مؤسسه، به‌ویژه اعزام قاریان و گروه‌های تواشیح مؤسسه به خارج از کشور داشت.
مدیرعامل مؤسسه بینه تلاش جهت تطبیق فعالیت‌ها و حرکت‌های مختلف مؤسسه با آرمان‌های مقدس نظام جمهوری اسلامی را از اصول اساسی مؤسسه بینه برشمردند و ساخت آثار فاخر با موضوعات انقلابی، توجه به بیانات مقام معظم رهبری درانجام فعالیت‌های قرآنی و کاربردی کردن شعارهای سال توسط معظم له در تمام بخش‌ها و فعالیت‌های مؤسسه را نمونه‌هایی از این موضوع دانستند.
در پایان نیز مدیران مؤسسات قرآنی به تبادل نظر وهم اندیشی در مورد موضوعات مصوب خود داشتند.
علاوه بر مدیران عامل مؤسسات قرآنی، نمایندگان اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره‌کل تبلیغات اسلامی و اداره‌کل اوقاف و امور خیریه در این جلسه حضور داشتند.

..........................

منبع

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری