• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

حکمت 115 نهج البلاغه

وَقِيلَ لَهُ(عليه السلام) كَيْفَ نَجِدُكَ يَا أَمِيرَ

بیشتر...

نیایشی برای توبه

 
اللهم يا من لا يصفه نعت الواصفين .و يا من لا يجاوزه
بیشتر...

تفسیر سوره مبارکه نوح ، حجت الاسلام قرائتی

شرح آیات 1 تا 28 سوره مبارکه نوح

جلسه 1

جلسه 2

جلسه 3

بیشتر...

ديدني هاي هستي در سوره ماعون

پيش از پرداختن به هرگونه بحثي راجع به نام و نشان اين سوره،

بیشتر...

تفسیر قرآن کریم،سوره مبارکه توبه،استاد مفسر دکتر

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
23446
84236
152910873
اوقات شرعی

وظیفه اصلی وزارت آموزش و پرورش آموزش عمومی قرآن است/ صرفاً ۷۵۰ دارالقرآن ویژه پرورش استعدادها

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه مسئولیت آموزش همگانی قرآن برای عموم دانش‌آموزان و مردم با این وزارتخانه است، ورود به عرصه‌های تخصصی و دایر بودن ۷۵۰ دارالقرآن ویژه جذب استعدادهای قرآنی را نفی وظیفه اصلی این وزارتخانه ندانست.
سیدمحمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا در پاسخ به این سؤال که آیا بهتر نیست این وزارتخانه به جای پرداختن به فعالیت‌های تخصصی، برگزاری مسابقات و شناسایی نخبگان قرآنی به انجام وظیفه‌ اصلی‌اش یعنی افزایش توانمندی مهارت روخوانی و روان‌خوانی قرآن برای دانش‌آموزان و در ادامه عموم مردم بپردازد؟ ضمن تأیید این موضوع، گفت: در حوزه آموزش و پرورش، مأموریت اصلی ما آموزش عمومی قرآن است.
وی ادامه داد: مسئولیت دبیرخانه کمیسیون آموزش عمومی قرآن زیر نظر شورای توسعه فرهنگ قرآنی با وزارت آموزش و پرورش است. یعنی آموزش و پرورش در حوزه آموزش عمومی قرآن، صرفاً متولی دانش‌آموزان نیست، بلکه باید برای آموزش عمومی قرآن در سطح جامعه برنامه‌هایی را به اجرا دربیاورد که برنامه‌هایی نیز در دست اقدام دارد.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: اما در کنار آن با را‌ه‌اندازی حدود ۷۵۰ دارالقرآن  در سراسر کشور، بخشی از آموزش‌های تخصصی را توسط مربیان متخصص به دیگر دانش‌آموزان مستعد ارائه می‌دهد.
وی در پاسخ به دیگر سؤال خبرنگار ایکنا مبنی بر اینکه آیا بهتر نیست آموزش و پروش، آموزش تخصصی قرآن را به دیگر دستگاه‌ها و نهادها بسپارد؟ عنوان کرد: این ورود ما نفی این جریان نیست که اگر نهادهای رسمی و دارای مجوز و مساجد و مجامع قرآنی که می‌توانند آموزش تخصصی قرآن دهند، هستند، ما دیگر فعالیتی در آموزش‌های تخصصی نداشته باشیم. البته ما تلاش می‌کنیم که انرژی و توان خود را به سطح آموزش عمومی قرآن بکشانیم. از سوی دیگر در خیلی از مناطق کشور، دانش‌آموزان مستعد علوم و فنون قرآنی داریم، اما امکاناتی ندارند که آموزش‌های تخصصی را دریافت کنند.
بطحایی در پایان بیان کرد: لذا یکی از اهداف فعالیت دارالقرآن‌های ما این است که خدمات مطلوبی را به دانش‌‌آموزان علاقه‌مند در حوزه قرآن، حفظ و قرائت، مفاهیم و تفسیر و صوت و لحن و... ارائه کند.
........................
منبع

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری