• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

نجات یونس(علیه السلام) از آن زندان وحشتناک

شرح آیات 87 و 88 سوره مبارکه انبیاء

87وَ ذَا النُّونِ

بیشتر...

ارتباط دوسویه پنج گانه ابراهیم با خداوند،استاد

دریافت فایل صوتی

حجم: 8.2 MB

زمان: 72 دقیقه

بیشتر...

ضرورت پیوندهای اجتماعی،استاد دکتر محمدعلی

دریافت فایل صوتی

حجم: 9 MB

زمان: 60 دقیقه

بیشتر...

ارتباط انسان با عالم هستی، جلسه دوازدهم، آیت الله

دریافت فایل صوتی

حجم: 9.1 MB

زمان: 38 دقیقه

بیشتر...

اوضاع انسان در برزخ

برزخ چيست؟

برزخ فاصله ميان مرگ تا قيامت كبراست. از اين رو

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
40581
80541
153012656
اوقات شرعی

جامعه قرآنی به دیدار مقام معظم رهبری می‌رود

در اولین روز ماه مبارک رمضان جامعه قرآنی بر اساس سنتی چندین ساله در محضر مقام معظم رهبری محفل انس با قرآن برگزار می‌کند.

به گزارش ایکنا، در اولین روز از ماه مبارک رمضان و بر اساس سنتی چندین ساله، جامعه قرآنی کشورمان محفل انس با قرآن را در محضر مقام معظم رهبری برگزار خواهد کرد.
بر همین اساس این محفل نورانی روز پنج‌شنبه ۲۷ اردیبهشت‌ مصادف با اولین روز ماه مبارک رمضان در حسینیه امام خمینی(ره) و از ساعت ۱۷ بعدازظهر آغاز می‌شود.
سیدعلی سرابی، قائم مقام شورای عالی قرآن در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا در مورد جزئیات این محفل، گفت: در این دیدار حدود ۱۴ برنامه تدارک دیده شده است که شامل تلاوت قاریان نوجوان، استعدادهای جوان و اساتید، پیش‌بینی شده است.
وی با اشاره به اینکه چند برنامه جمع‌خوانی قرآن، تواشیح و ابتهال نیز در نظر گرفته شده است، در مورد استان‌هایی که قاریان یا گروه‌هایی از آنها در این مراسم اجرا خواهد داشت، افزود: در این برنامه قاریان یا گروه‌هایی از استان‌هایی همچون تهران، خراسان رضوی، همدان، قم، خوزستان و ... حضور خواهند داشت.
قائم مقام شورای عالی قرآن همچنین در مورد سهمیه‌هایی که برای دستگاه‌ها جهت حضور در این محفل در نظر گرفته شده است، بیان کرد: با وجود اینکه جامعه قرآنی رشد کمّی زیادی داشته اما به دلیل تراکم جمعیتی که وجود دارد، امکان حضور ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر بیشتر وجود ندارد و لذا مجبور هستیم سهمیه‌ها را به صورت دوره‌ای تقسیم کنیم.
سرابی در پایان اذعان کرد: بر همین اساس شاید در یک دستگاه ۲۰ یا ۳۰ فعال قرآنی حضور داشته باشد، اما ما مجبور هستیم هر سال به تعدادی از آنها کارت بدهیم. تلاش می‌کنیم برنامه‌ریزی شود تا به صورت چرخشی و طی برنامه چند ساله همه دوستان در برنامه حضور یابند.

..........................

منبع

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری