• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

چگونه خدا را با بت ها قرین مى سازید؟

شرح آیات 33 و 34 سوره مبارکه رعد

33 أَفَمَنْ هُوَ قَائِمٌ

بیشتر...

بایسته های قرآنی ماه مبارک رمضان

ماه رمضان، بهار قرآن است. اين بدان معنا نيست كه تنها قرآن

بیشتر...

محرم و عاشورا از منظر امام خمینی(ره)

بسم الله الرحمن الرحیم

منبع:تبیان

-محرم ماهى است که

بیشتر...

به مناسبت فرارسیدن نیمه شعبان،آیت الله العظمی

بیانات معظّم‌له به مناسبت فرارسیدن نیمۀ شعبان - 14/3/1394

بیشتر...

بازگشت آدم (ع) به سوى خدا

شرح آیات 37 لغایت 39 سوره مبارکه بقره

37- فَتَلَقَّىٰ

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
23091
84236
152909098
اوقات شرعی

رقابت ۲۳۰ نفر در مرحله استانی مسابقات اوقاف/ معرفی داوران

معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه قم از رقابت ۲۳۰ نفر از خواهران و برادران در سی ونهمین دوره این مسابقات خبر داد. حجت‌الاسلام علی عزیزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم گفت: در مرحله استانی سی و نهمین دوره مسابقات قرآن ۲۳۰ نفر در رشته‌های مختلف با هم رقابت خواهند کرد.
وی ادامه داد: صد از نفر از این تعداد را بانوان و مابقی را آقایان تشکیل می‌دهند و امسال دومین سالی است که رقابت‌ها بدون حضور شکوفه‌ها برگزار می‌شود بنابراین تمامی متسابقان بالای ۱۸ سال سن دارند.
عزیزی با بیان اینکه آقایان شاه‌میوه، عباسی، ستوده نیا، شهیدی، شعاعی، کسمایی، دهدشتی و نصراللهی داوری قراوت و حفظ این دوره را در بخش برادران عهده‌دار هستند گفت: عزت‌پژوه، فلکی، صریحی‌نژاد، ایزدی، الوندی و دانش‌زاده نیز داوری بخش خواهران را بر عهده دارند همچنین واضحی داوری دعاخوانی در بخش برادران را عهده‌دار است.
وی افزود: در رشته قرائت خواهران ۵ نفر، در حفظ کل، سه نفر، در ۲۰ جزء، ۴ نفر، در ترتیل ۳ نفر و در معارف نیز دو نفر و دعاخوانی یکنفر از قم به کشوری راه می‌یابند.
معاون فرهنگی اوقاق قم تصریح کرد: در بخش برادران نیز در قرائت، ۳ نفر، حفظ کل ۳ نفر، ۲۰ جزء ۴ نفر و ترتیل نیز دو نفر و در معارف نیز یکنفر به مرحله کشوری راه خواهند یافت.
عزیزی بیان کرد: این سهمیه براساس بررسی عملکرد سه سال اخیر استان‌ها و برخی امتیازات دیگر در نظر گرفته می‌شود و متقاضی هستیم تا سهمیه رشته معارف نیز بیشتر شود.
یادآور می‌شود این مسابقات از روز هشتم شهریور ماه آغاز و ۱۳ شهریور خاتمه خواهد یافت.   

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری