• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

خطبه صد و هشتاد و دو، بخش پنجم

 

أُوصِیکُمْ عِبَادَ اللهِ بِتَقْوَى اللهِ الَّذِی

بیشتر...

شیخ بهایی

بهاءالدین محمد بن حسین بن عبدالصمد حارثی، متخلص به بهائی و

بیشتر...

این گونه قرآن بخوان

شرح آیات 98 لغایت 100 سوره مبارکه نحل

98فَإِذا قَرَأْتَ

بیشتر...

همه فقیر خداییم، آیت الله جوادی آملی، بروزرسانی 2

دریافت فایل
زمان: 6 دقیقه
بیشتر...

بررسی استعاره در بخشی از صحیفه ی سجادیه( از دعای

 

صحیفه ی سجادیه گنجینه ای است بسیار ارزشمند حاوی برخی

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
42656
80541
153023031
اوقات شرعی

دومین رونمایی از لباس متحدالشکل قاریان انجام می‌شود

لباس متحدالشکل قاریان که سال گذشته رونمایی شد امسال با اعمال نظرات اساتید و قاریان طی مراسمی مجددا رونمایی می‌شود. به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) مراسم رونمایی لباس متحدالشکل قاریان پنجشنبه، ۹ اردیبهشت‌ماه در اختتامیه بخش علمی دوازدهمین نشست تخصصی استادان، قاریان، حافظان، مبتهلان و گروه‌های مدیحه‌سرایی ممتاز کشور برگزار می‌شود.
براساس این گزارش، طرح اولیه لباس متحدالشکل قاریان سال گذشته طی مراسمی در شورای عالی قرآن رونمایی شد که پس از آن نظرات و پیشنهادات اساتید، قاریان و حافظان قرآن دریافت شد تا این نظرات و پیشنهات در طرح نهایی لباس متحدالشکل قاریان اعمال شود و در صورت تأیید اساتید و قاریان قرآن کریم برای تصویب به شورای توسعه فرهنگ قرآنی ارائه شود.
طی یک سال گذشته تغییرات مورد نظر، براساس نظرات و پیشنهادات اساتید و قاریان قرآن بر روی لباس متحدالشکل قاریان اعمال شد و در صورتی که این طرح پس از رونمایی مورد تأیید اساتید و قاریان قرآن قرار بگیرد و در ادامه به تصویب شورای توسعه فرهنگ قرآنی برسد به عنوان لباس متحدالشکل قاریان در محافل کشوری و بین‌المللی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
بنابراین گزارش، مراسم اختتامیه بخش علمی دوازدهمین نشست تخصصی شورای عالی قرآن پنجشنبه، ۹ اردیبهشت‌ماه از ساعت ۱۷ در شورای عالی قرآن برگزار خواهد شد که رونمایی از لباس متحدالشکل قاریان نیز در این مراسم خواهد بود.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری