• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

میرزای شیرازی

سید محمدحسن میرزای شیرازی (۱۲۳۰-۱۳۱۲ق)، معروف به میرزای

بیشتر...

تفسیر سوره مبارکه فصلت، بخش دوم، حجت الاسلام

شرح آیات 24 لغایت 43 سوره مبارکه فصلت

جلسه 1

جلسه 2

جلسه

بیشتر...

مراحل حفظ قرآن

حفظ قرآن سرمایه عظیمی است كه برای كسب آن باید از طریق

بیشتر...

میانه ‏روى، فرازهایی از صحیفه سجادیه

صحیفه سجادیه - دعای شماره ۲۰ - فراز ۲۷

اللَّهُمَّ صَلِّ

بیشتر...

قرآن، ملاک و معیار تفکر انسان،آیت الله مکارم

دریافت فایل

حجم: 5.1 MB

زمان: 44 دقیقه

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
35196
152346
152952776
اوقات شرعی

تحقق طرح‌های «درگاه جامعه قرآنی» و «شناسنامه‌های قرآنی» در سال 95

مشاور برنامه و بودجه معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: در حوزه ساماندهی فعالیت‌های قرآنی پیگیر تأمین اعتبار برای تحقق دو طرح «درگاه جامعه قرآنی» و «شناسنامه‌های قرآنی» برای سال 95 هستیم تا با دستیابی به موقعیت فعلی مجموعه‎های قرآنی، اعتبارات به صورت عادلانه بین استان‌ها توزیع شود.

حجت‌الاسلام علیرضا حشمتی، مشاور برنامه و بودجه معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درگفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، درخصوص وضعیت بودجه فعالیت‌های قرآنی در سال 94 اظهار کرد: باید اذعان کنیم علی‌رغم اینکه اعتباری از محل شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی که همان بودجه نیم درصدی بود، به هیچکدام از دستگاه‌های قرآنی تعلق نیافت و از جهت اعتبار مالی به واقع تمام مجموعه‌های قرآنی تحت فشار بودند ولی تلاش‌های گسترده‌ای توسط همه دستگاه‌هایی که در حوزه قرآن و عترت کار می‌کردند از جمله معاونت قرآن و عترت صورت گرفت.

 

وی برگزاری هفته‌های قرآن و عترت، جشن رمضان، جشنواره آیات، مسابقات سراسری و آزمون‌های سراسری قرآن در تمامی استان‌ها را مصادیقی برای بیانات خود دانست و تأکید کرد: این اقدامات کافی نبوده و امیدوار هستیم که این نقیصه‌های سال 94 برطرف شود و مسئولانی که در ارتباط با اعتبارات حوزه قرآن باید تصمیم‌گیری کنند، بهصورت جدی وارد میدان شوند.

 

حشمتی ادامه داد: در حوزه معاونت قرآن و عترت دو کار مهم داریم که به امیدالهی اگر اعتبار آن‌ها به موقع تأمین شود، مطمئناً اثرات مهمی در حوزه ساماندهی فعالیت‌های قرآنی خواهد داشت؛ یکی از آن‌ها بحث «درگاه جامعه قرانی جمهوری اسلامی» است که از سال 94 مقدماتش را فراهم کردیم و امیدواریم در سال 95 با یاری مسئولان و با هماهنگی همه دستگاهها صورت پذیرد و یک اتفاق دیگر که ما خیلی پیگیر تحقق آن هستیم اینکه در همه استان‌ها به عنوان مجموع فعالیت‌هایی که دارد صورت می‌گیرد، شناسنامه‌های قرآنی برایشان تهیه کنیم که این شناسنامه‌های قرآنی ضمن اینکه بیانگر موقعیت فعلی آن‌ها خواهد بود به مسئولانی که تصمیم‌گیرنده هستند کمک می‌کند که بتوانند به صورت عادلانه اعتبارات را در سطح استان‌ها توزیع کنند و فعالیت‌های قرآنی را در آنجا تعریف و حمایت کنند.

آخرین ویرایش در سه شنبه, 10 فروردين 1395 ساعت 13:11

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری