• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

خطبه صد و شصت و پنج، بخش دوم

 

وَ مِنْ أَعْجَبِهَا خَلْقاً الطَّاوُوسُ الَّذِی

بیشتر...

حکمت 119 نهج البلاغه

مَثَلُ الدُّنْيَا كَمَثَلِ الْحَيَّةِ لَيِّنٌ مَسُّهَا،

بیشتر...

آتشى در آن سوى بیابان!

شرح آیات 9 لغایت 16 سوره مبارکه طه

9وَ هَلْ أَتاکَ

بیشتر...

تفسیر سوره مبارکه آل عمران، بخش بیست و دوم، آیت

شرک در عبادت عملى سفیهانه

شرح آیات 194 و 195 سوره مبارکه اعراف

194إِنَّ الَّذینَ

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
29821
84236
152942748
اوقات شرعی

اجرای اعضای جامعة‌القرآن تیتکانلو در محفل قرآنی

محفل معنوی قرآن کریم با حضور جمعی از قرآن‌آموزان جامعة‌القرآن تیتکانلو برپا شد. به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، تیتکانلو یکی از شهرهای استان خراسان شمالی و مرکز بخش خبوشان در شهرستان فاروج است که جامعة‌القرآن این شهر به منظور متقارن شدن دهه فجر با ایام فاطمیه(س)، محفل معنوی را با حضور قاریان برتر کشوری و حافظان خردسال جامعة‌القرآن در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) برپا کرد.
در ابتدای برنامه، محمدی از قاریان ممتاز شهر به تلاوت آیاتی از کلام الله مجید پرداخت و سپس حجت‌الاسلام والمسلمین نادعلی‌زاده، امام جمعه شهرستان مطالبی در شأن حضرت فاطمه زهرا(س) بیان کرد.
در این برنامه که جمعی از مدیران، اعضای شورای اسلامی و شهردار شهر تیتکانلو نیز حضور داشت، رحمتی از حفاظ جامعة القرآن و همچنین فاطمه شاهرضا از حافظان خردسال این مرکز به اجرای محفوظات خود پرداختند و پس از پذیرایی و اهدای هدایا به قرآن آموزان، این مراسم به پایان رسید.
همچنین این مرکز قرآنی به مناسبت دهه فجر، جشنواره قرآنی را با حضور امام جمعه، رئیس اداره تبلیغات اسلامی، کارشناس قرآنی اداره برپا کرد که از نفرات برتر تجلیل شد.

............................

منبع

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری