• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

خطبه دویست و سی و هفت ، بخش دوم

فَأَخَذَ امْرُؤٌ مِنْ نَفْسِهِ لِنَفْسِهِ، وَ أَخَذَ مِنْ

بیشتر...

سخنرانی محرم 1394 استاد دکتر محمدعلی انصاری

تفسیر سوره مبارکه احزاب

  1. اول محرم پنج شنبه 23 مهر
بیشتر...

از کجا آمده ایم و به کجا مى رویم؟ آیت الله مکارم

در سلسله مطالب روزانه که توسط سایت احسن الحدیث مطالب

بیشتر...

حج رمز وحدت مسلمین جهان است

شرح آیات 200 لغایت 202 سوره مبارکه بقره

200- فَإِذَا

بیشتر...

چرا کتمان حق مى کنید؟

شرح آیات 70 و 71 سوره مبارکه آل عمران

70- يَا أَهْلَ

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
14051
80541
152880006
اوقات شرعی

نگاهی به تسهیلات اعطا شده از سوی صندوق قرض‌الحسنه اتحادیه قرآنی یزد

حدود ۱۰۰ میلیون تومان از سوی صندوق قرض‌الحسنه اتحادیه یزد به جامعه قرآنی حائز شرایط اعطا شد. محمد شایق، قائم مقام اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت استان یزد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: از حدود یک ماه گذشته تا‌کنون بالای ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات از سوی صندوق قرض‌الحسنه این اتحادیه به جامعه قرآنی داده شده است.
وی با اشاره به جزئیات این صندوق، اظهار کرد: شش میلیون به حدود هفت مؤسسه و شخص حقوقی، چهار میلیون تومان به ۱۰ شخص حقیقی و سایر نیز به فعالان قرآنی، حافظان و قاریان و پیشکسوتان قرآنی استان که حائز شرایط لازم بوده‌اند پرداخت شده است.
شایق عنوان کرد: امید است که مدیران ارشاد و تبلیغات اسلامی استان و در مجموع شورای توسعه فرهنگی قرآن استان مساعدت کنند که اعتبارات بودجه را بالا ببریم تا از طریق این صندوق بتوانیم به حائزین شرایط بیشتری این تسهیلات اعطا شود.
قائم مقام اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت استان یزد تأکید کرد: تا‌کنون ۲۰۰ میلیون تومان درخواست وام داریم که با توجه به اواخر سال تسیهلات پرداخت نمی‌شود و طی سال آینده نیز با حجم بالای درخواست‌ها روبرو خواهیم بود که امیدواریم با حمایت مسئولان این امر به زودی تسریع ببخشد.

.............................

منبع

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری