• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

انفاق به هر شکل و صورت مطلوب است

شرح آیه 274 سوره مبارکه بقره

274- الَّذِينَ يُنفِقُونَ

بیشتر...

مبادی علوم قرآنی و تفسیر ترتیب نزولی

 

تفسیر ترتیبی شایع‌ترین روش تفسیرنگاری در تاریخ تفسیر

بیشتر...

تسلیم در برابر حق

شرح آیه 19 سوره مبارکه آل عمران

19- إِنَّ الدِّينَ عِندَ

بیشتر...

فراهانی، ملاّ محمد

فراهانی، ملاّ محمد

نام های دیگر: کربلایی کاظم

موطن: ساروق

بیشتر...

مراتب جهل،مرحوم آیت الله شجاعی-بارگزاری7 مرداد95

دریافت فایل صوتی

حجم: 3.2 MB

زمان: 27 دقیقه

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
25991
80541
152939706
اوقات شرعی

آزمون دوازدهمین دوره «تربیت مربی روخوانی و روان‌خوانی قرآن» برپا شد

مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت ندای رحمت الهی البرز، آزمون دوازدهمین دوره تربیت مربی قرآن‌ کریم برپا ‌کرد.

محسن دایی‌حسینی، مدیر مؤسسه قرآنی ندای رحمت الهی البرز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: آزمون دوازددهمین دوره تربیت مربی قرآن‌ کریم، روز جمعه ۲۴ آذرماه در مؤسسه فرهنگی قرآن وعترت ندای رحمت الهی استان البرز با حضور ۲۰ نفر از شرکت‌کنندگان برگزار شد.

وی ادامه داد: در این دوره آموزشی، شرکت‌کنندگان مهارت آموزش روخوانی قرآن‌ کریم با لحن قرآنی به روش کودکان را فراگرفته و همچنین روش تدریس، بازی، نقاشی و سرگرمی با محتوای قرآنی آموزش دیدند.

مدیر مؤسسه بیان کرد: نخستین دوره تربیت مربی قرآن در این مرکز از سال ۹۱  توسط استاد محسنی آغاز شد و همینطور ادامه پیدا کرد به طوری که بنده با تعلیم این روش، آموزش دوره تربیت مربی روخوانی و روان‌خوانی قرآن‌ کریم را برعهده گرفته و برپایی دوره‌ها تا کنون به این روش ادامه دارد.

گفتنی است،  ثبت‌ نام سیزدهمین دوره تربیت مربی قرآن‌ کریم آغاز شده است و آزمون ورودی ۱۷ و ۱۸ دی‌ماه انجام می‌شود و شروع دوره از پایان دی‌ماه انجام و به مدت سه ماه ادامه دارد.

.......................

منبع

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری