• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

مقام حمد و ابزار آن‌

وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي لَوْ حَبَسَ عَنْ عِبَادِهِ

بیشتر...

در مجلس گناه ننشینید

شرح آیه 140 سوره مبارکه النساء

140- وَقَدْ نَزَّلَ

بیشتر...

دوست بد مرا گمراه کرد!

شرح آیات 27 لغایت 29 سوره مبارکه فرقان

27وَ یَوْمَ یَعَضُّ

بیشتر...

قرآن، ملاک و معیار تفکر انسان، آیت الله مکارم

دریافت فایل
زمان: 44 دقیقه
بیشتر...

گوشه دیگرى از اعمال یهود

شرح آیه 46 سوره مبارکه النساء

46- مِّنَ الَّذِينَ هَادُوا

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
71376
84236
153150523
اوقات شرعی

فراخوان حضور کارآفرینان در چهارمین نمایشگاه طعم مهربانی

دارالقرآن شمیم معرفت اصفهان، چهارمین نمایشگاه طعم مهربانی خیریه «وقف قرآن و اشتغال» را برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به دنبال استقبال از سه دوره برپایی نمایشگاه طعم مهربانی خیریه «وقف قرآن و اشتغال»، دارالقرآن شمیم معرفت با مشارکت شهرداری منطقه ۸ اصفهان، اقدام به  فراخوان حضور کارآفرینان در چهارمین دوره این نمایشگاه کرده است.

در این نمایشگاه علاوه بر فروش محصولات تولیدی بانوان هنرمند و کارآمد اعم از کتاب، نمد، سفال، صنایع دستی، کیف و چرم، پوشاک، تراریوم و وراریوم، سنگ‌های تزئینی و گوهرتراشی، وسایل تزئینی و ... غرفه‌های مشاوره کارآفرینی و مشاوره خانواده هم برپا  می‌شود.

چهارمین دوره نمایشگاه روز دوشنبه ۴ دی تا روز جمعه ۸ دی‌ماه سال جاری از ساعت ۹ صبح تا ۱۸عصر در بازارچه مجموعه فرهنگی تفریحی باغ نوش به نشانی خانه اصفهان، خیابان گلخانه برپا می‌شود. حضور و بازدید از نمایشگاه برای عموم مردم رایگان و آزاد است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای مشارکت در برپایی این غرفه با شماره ۰۹۱۳۳۱۱۴۴۵۱ تماس حاصل و یا به نشانی اصفهان، خیابان علامه جعفری، نبش کوچه شماره یک، روبروی کوچه شماره چهار مراجعه کنند.

..............................

منبع

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری