• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

سبك زندگى دينى؛ جامعه و انسان دينى

 

«سبك زندگى اسلامى» از جمله واژگانى است كه اولين بار توسط

بیشتر...

مسئولیت در قبال صله ارحام، آیت الله العظمی مظاهری

دریافت فایل

حجم: 7 MB

زمان: 15 دقیقه

بیشتر...

گروه سوم منافقان

شرح آیات 8 لغایت 16 سوره مبارکه بقره

8- وَمِنَ النَّاسِ

بیشتر...

ميزان

 

در لغت به وسيله سنجش اشياء ميزان گويند.[1] و آن هر چيزي

بیشتر...

درآمدن بنده، در حزب خدا

صحیفه سجادیه - دعای شماره ۴۷ - فراز ۶۷

اللَّهُمَّ وَ

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
10551
84236
152846398
اوقات شرعی

آغاز پیش‌ ثبت‌نام مدارس شبانه‌روزی حفظ یکساله مؤسسه بیت‌الاحزان در سال 95

پیش‌ ثبت‌نام مدارس شبانه‌روزی حفظ یکساله مؤسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) از اردیبهشت‌ماه 95 آغاز می‌شود. به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، همزمان با فعالیت پانزدهمین سال مدارس شبانه‌روزی حفظ و تفسیر یک ساله کل قرآن کریم مؤسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س)، پیش ثبت‌نام این مدارس از اردیبهشت‌ماه امسال به مدت یک ماه انجام می‌گیرد.
علاقه‌مندانی که دارای شرایط سنی حداقل 15 تا 22 سال، تسلط بر روخوانی و روان‌خوانی قرآن، عدم تأهل و عدم اشتغال به تحصیل در طول دوره هستند می‌توانند با تکمیل فرم مربوطه از طریق پایگاه اینترنتی بیت‌الاحزان به نشانی http://www.basystem.ir نسبت به نام نویسی اولیه خود اقدام کنند.
گفتنی است؛ در حال حاضر هفت مدرسه شبانه‌روزی حفظ و تفسیر یک ساله کل قرآن کریم ویژه بانوان و آقایان در استان‌های فارس و خراسان رضوی با عناوین مدرسه امام حسن مجتبی(ع) در روستای قرآنی لای خرمی شهرستان استهبان، مدرسه فاطمیه(س) شعبه روستای مبارک‌آباد ویژه بانوان، مدرسه شبانه‌روزی محمدآباد، مدرسه حضرت امیرالمؤمنین(ع) روستای صحرارود شهرستان فسا، مدرسه حضرت ثامن‌الحجج(ع) شعبه مشهد مقدس، مدرسه حضرت شاهچراغ(ع) شعبه شیراز و مدرسه حضرت زینب کبری(س) استهبان ویژه بانوان مشغول به فعالیت است.
همچنین طی برپایی 14 دوره حفظ تخصصی کل قرآن توسط این مدارس شبانه‌روزی طی یک سال به صورت متوالی موفق به تربیت و پرورش حدود هزار نفر از جوانان علاقه‌مند کرده است.
براساس این گزارش، مصاحبه عملی از داوطلبان طی تیرماه انجام می‌گیرد و دوره از 20 تیرماه آغاز می‌شود و تا 15 تیرماه سال آینده ادامه خواهد داشت که این دوره شامل دوره آزمایشی 40 روزه و حفظ دو جزء از قرآن کریم است که در صورتی که شرکت‌کنندگان حد نصاب لازم را در آزمون‌های پایانی کسب کنند، به دوره اصلی راه پیدا می‌کنند.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری