• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

هر کس وارثى دارد

شرح آیه 33 سوره مبارکه النساء

33- وَلِكُلٍّ جَعَلْنَا

بیشتر...

آغاز رسالت موسى(علیه السلام)

شرح آیات 10 لغایت 15 سوره مبارکه شعرا

10وَ إِذْ نادى

بیشتر...

خطبه صد و هفتاد و هفت

 

فَأَجْمَعَ رَأْیُ مَلَئِکُمْ عَلَى أَنِ اخْتَارُوا

بیشتر...

توحید،شهیدآیت الله دستغیب،بارگزاری23آذر94

دریافت فایل صوتی

حجم: 5 MB

زمان: 40 دقیقه

بیشتر...

شرح نهج البلاغه (خطبه اول بخش هفتم)، آیت الله

ثُمَّ اَنْشَأ سُبْحانَهُ ریحاً اعْتَقَمَ مَهَبَّها وَ أدامَ

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
11236
80541
152865931
اوقات شرعی

بهره‌مندی ۵ شهرستان سیستان و بلوچستان از کارگاه شهر نماز

کارگاه آموزشی شهر نماز و حفظ قرآن با بازی، به منظور آموزش نماز به کودکان از سوی مؤسسه خادم‌الرضا(ع) کوثر زابل و با همکاری معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن صیادی، مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت خادم الرضا(ع) کوثر زابل در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، ضمن بیان این مطلب گفت: کارگاه رایگان شهر نماز و حفظ قرآن با بازید از سوی مؤسسه و با همکاری معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از ۶ اسفند تا ۱۵ اسفندماه درحال برگزاری است.

وی با اشاره به برگزاری ۱۰ روزه این دوره در مناطق سیستان و بلوچستان، شهرستان‌های زابل، زهک، نیمروز، هامون و هیرمند، اضافه کرد: این کارگاه‌ با تدریس مهدی فاضلی، نویسنده، کارشناس تکنولوژی آموزشی و ارشد روان‌شناسی دارنده رتبه اول جشنواره ملی شیوه‌های نوین آموزش قرآن و نماز به کودکان، با هدف احیای نماز دو رکعتی ویژه کودکان اول ابتدایی و آموزش تکنیک‌های جذب به نماز، آسان‌سازی و دعوت خوش کودکان به نماز در حال برگزاری است.

صیادی با تأکید بر اینکه دوره فوق ویژه معلمان و مربیان مدارس و مؤسسات قرآنی و اولیای علاقه‌مند است، اظهار کرد: در کنار آن نیز، کارگاه حفظ قرآن با بازی انجام و در کنار آن نیز شهر قرآن اجرا می‌شود که در این کارگاه مربیان و مادران، قرآن را با روش‌های شعر و قصه و بازی فرامی‌گیرند.

وی با تأکید بر اینکه تا کنون بیش از شش دوره از این جشنواره برگزار شد، تصریح کرد: پیش‌بینی حضور هزار مربی و معلم در این دوره طی این ۱۰ روز را کرده‌ایم. پیش‌بینی می‌شود، سنت آموزش نماز دو رکعتی برای کودکان اول ابتدایی در این پنج شهر احیا شود به طوری که کودکان در مدت دو ماه، نماز دو رکعتی را فراگیرند.

مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت خادم الرضا(ع) کوثر زابل اضافه کرد: سه دوره تخصصی تربیت مربی قرآن کودک به صورت رایگان از فردا، ۱۰ اسفندماه در شهرهای زهک و زابل و نیمروز ویژه معلمان مقطع ابتدایی و طلبه‌های حوزه علمیه و مربیان مؤسسات قرآنی با تدریس مهدی فاضلی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: طی برنامه‌ریزی انجام شده، چهارشنبه و پنجشنبه صبح در شهرستان نیمروز، پنجشنبه بعد‌از ظهر و جمعه صبح و بعدازظهر در زهک، شنبه صبح و بعدازظهر یک‌شنبه و دوشنبه در زابل برگزار خواهد شد.

یادآور می‌شود، مربیان علاقه‌مند و والدین برای بهره‌مندی از این دوره می‌توانند با شماره ۰۹۰۴۵۳۸۴۱۵۹ تماس بگیرند.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری