• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

آداب خداخوانی،استاد دکتر محمدعلی

دریافت فایل صوتی

حجم: 8 MB

زمان: 75 دقیقه

بیشتر...

محمدمهدی نراقی

محمدمهدی نراقی (۱۱۲۸-۱۲۰۹ق) از علمای بزرگ شیعه قرن دوازدهم

بیشتر...

آیات 18 تا 22 سوره مبارکه هود

شرح آیات 18 تا 22 سوره مبارکه هود

18وَ مَنْ أَظْلَمُ

بیشتر...

تفسیر سوره مبارکه حمد، جلسه دوم، استاد دکتر

طی طریق سلوک،مرحوم آیت الله شجاعی-بارگزاری

دریافت فایل صوتی

حجم: 3.44 MB

زمان: 30 دقیقه

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
45841
84236
153022848
اوقات شرعی

تجلیل از ۲۰۰ حافظ قرآنی در هرمزگان

مراسم تجلیل ۲۰۰ نفر از حافظان قرآن در هرمزگان با حضور استاندار و مسئولان قرآنی استان برگزار شد.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، مهدی دوستی، استاندار هرمزگان، شب گذشته، ۲۴ مردادماه، در آیین تجلیل از حافظان قرآنی، اظهار کرد: تلاش می‌شود در هرمزگان شاخص‌های تعیین شده از سوی مقام معظم رهبری در خصوص آموزش و تربیت حافظان قرآن محقق شود.

وی افزود: در استان هرمزگان در حوزه حفظ قرآن و تربیت حافظان یک اتفاق مبارک و بی‌نظیر رخ داده و در روستای کشپیری از توابع بخش سندرک میناب یک موسسه قرآنی توانسته اقدام به جذب علاقه‌مندان به حفظ از سراسر کشور کند و امروز بخشی از این حافظان از سایر استان‌ها هستند که در هرمزگان و در روستای مورد اشاره آموزش دیده‌اند. این مسئله نشان می‌دهد اگر امکانات در دست مردم باشد بهتر از ساختار دولتی می‌توانند در مسائل فرهنگی اثرگذار باشند و کار را پیش ببرند.

دوستی با اشاره به اینکه توجه به قرآن وظیفه شرعی و عقلی است، افزود: اگر به مسئله قرآن و آموزش قرآنی پرداخته شود فرهنگ عمومی جامعه و میزان اخلاق در سطح جامعه بهبود می‌یابد چراکه قرآن منشأ تمام خوبی‌ها و اخلاق نیکو است.

استاندار هرمزگان با تأکید بر ضرورت حمایت از مؤسسات قرآنی در بخش سخت‌افزار و نرم‌افزار، بیان کرد: در استان به دنبال تقویت دارالقرآن‌ها هستیم و تلاش داریم اعتبارات دولتی و قسمتی از کمک سایر بخش‌ها را به تکمیل زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری این حوزه تخصیص دهیم.

یادآور می‌شود؛ در این همایش از ۲۰۰ حافظ کل قرآن شامل ۱۶۰ مرد و ۴۰ زن از ۱۹ استان کشور که در موسسه فرهنگی قرآنی جامعه‌الحفظ بیت الزهرا(س) روستای کشپیری آموزش دیده‌اند تجلیل شد. این موسسه فعالیت قرآنی خود را از سال ۹۳ آغاز کرده و در طرح تابستانی تسنیم نیز توانسته ۱۲۰ حافظ سه جز قرآن را تربیت کند. اقدامات این موسسه قرآنی به صورت تخصصی و شبانه‌روزی در دو بخش آقایان و بانوان ارائه می‌شود.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری