• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

شجره طیّبه و شجره خبیثه

شرح آیات 24 لغایت 27 سورخ مبارکه ابراهیم

24 أَلَمْ تَرَى

بیشتر...

تفسیر سوره مبارکه حدید ، بخش سوم ، آیت الله جوادی

بهشتیان و دوزخیان

شرح آیات 7 لغایت 10 سوره مبارکه یونس

7إِنَّ الَّذینَ

بیشتر...

سخنرانی محرم 1394 استاد دکتر محمدعلی انصاری

تفسیر سوره مبارکه احزاب

  1. اول محرم پنج شنبه 23 مهر
بیشتر...

نشانه هاى خدا در آسمان ها و زمین و جهان گیاهان

شرح آیات 1 تا 4 سوره مبارکه رعد

1 المر تِلْکَ آیَاتُ

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
70321
80541
153161356
اوقات شرعی

دریافت اعتبار حمایتی مستلزم اخذ حساب قانونی به نام مؤسسه قرآنی است

قائم مقام اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت یزد گفت: مؤسسات قرآنی در صورتی می‌توانند اعتبار حمایتی یک میلیون تومانی را دریافت کنند که علاوه بر تحویل گزارش در موعد مشخص، حساب قانونی نزد یکی از بانک‌های کشور داشته باشند.

محمد شایق، قائم مقام اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت یزد در گفت‌وگو با ایکنا در پاسخ به این سؤال که آیا یک میلیون تومان کمک بلاعوض به مؤسسات قرآنی استان به حساب اتحادیه واریز شد؟ گفت: این اعتبار اوایل شهریورماه، براساس تعداد مؤسساتی که گزارش فعالیتشان را ارائه کرده بود، به حساب اتحادیه واریز و سپس به حساب مؤسسات واریز شد.

وی با اشاره به اینکه ۷۰ مؤسسه عضو اتحادیه گزارش‌های مورد نظر را تحویل داده بودند، بیان کرد: از این تعداد به ۶۰ مؤسسه که دارای حساب بانکی بودند، این اعتبار اختصاص یافت اما ۱۰ مؤسسه به دلیل مشکلاتی چون عدم دارا بودن حساب قانونی و یا مسدودی حساب هنوز بسته حمایتی خود را دریافت نکرده‌اند.

شایق پیشنهاد داد: از اتحادیه کشوری درخواست کردیم تا در صورت امکان با مصوبه هیئت مدیره مؤسساتی که اینگونه مشکلات را دارند، پول به حساب مدیرعامل واریز شود تا از آن منتفع شوند اما موافتی نشد چراکه این اعتبار باید به حساب مؤسسه واریز شود.

امیرحجت مرادی، عضو اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت در این باره گفت: واریز کردن این اعتبار به حساب شخصی مدیرعامل حتی با مصوبه اعضای هیئت مدیره هر مؤسسه، غیرقانونی است چرا که باید مستندات به شورای توسعه فرهنگ قرآنی ارائه شود. بنابراین مؤسساتی که مشکل مسدودی حساب دارند باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به ثبت آخرین تغییرات و رفع موانع موجود اقدام کنند تا این مشکل برداشته شود و حساب مؤسسه فعال شود.

وی ادامه داد: اما مؤسساتی که دارای حساب به اسم مؤسسه نیستند، باید سریعاً این امر را انجام دهند تا تشکل‌های مردمی از این گونه حمایت‌ها بهره‌مند شوند.

مرادی در پاسخ به این سؤال که در صورت باقی ماندن این اعتبار در حساب اتحادیه، پیش‌بینی برای آن شده است، افزود: احتمالا این اعتبار به مانند سه میلیارد تومانی که برای طرح و برنامه‌های مؤسسات در نظر گرفته شده است، به این موضوع اختصاص پیدا می‌کند.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری