• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

خطبه صد و هشتاد و سه، بخش ششم

 

فَبَادِرُوا بَأَعْمَالِکُمْ تَکُونُوا مَعَ جِیرَانِ

بیشتر...

جستارى بر انواع تمثيل در مَثَل ها و قصّه هاى قرآن

چكيده

قرآن كتاب هدايت بشر در تمام اعصار است. سبك و سياق

بیشتر...

یک حکم اخلاقى

شرح آیه 8 سوره مبارکه النساء

8- وَإِذَا حَضَرَ الْقِسْمَةَ

بیشتر...

نقش قلم در حیات انسان ها

شرح آیات 1 تا 7 سوره مبارکه القلم

1ن وَ الْقَلَمِ وَ ما

بیشتر...

آينده بشريت در كتاب مقدس، قرآن كريم و روايات

 

بشارت به مصلح كل در آخرالزمان مسأله‏اي است كه همه اديان

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
80141
84236
153194348
اوقات شرعی

ویژه برنامه‌های ماه محرم در مؤسسه آل‌کسا

مدیر عامل مؤسسه آل‌کسا استان آذربایجان غربی گفت: پخت آش نذری در روز اربعین، قرائت زیارت عاشورا و برگزاری محفل انس با قرآن در دهه دوم محرم از جمله ویژه برنامه‌های این مرکز قرآنی است.

نفیسه همتی، مدیر عامل مؤسسه آل‌کسا استان آذربایجان غربی در گفت‌وگو با  ایکنا؛ بیان کرد: برگزاری کلاس‌های قرآنی نظیر حفظ قرآن، تفسیر، روخوانی و روانخوانی و یک دوره تربیت مربی در رشته روخوانی و روانخوانی از جمله برنامه‌های این مؤسسه است.

وی ادامه داد: مؤسسه ما مشکلاتی از قبیل نبود مکان مناسب برای برگزاری کلاس‌ها، کمبود مربی و کمبود بودجه دارد. لذا در طول سال کلاس‌هایمان را در حسینیه محل و تابستان‌ها نیز در مدارس برگزار می‌کنیم که این نیز مشکلات خاص خود را دارد.

همتی با اشاره به رایگان بودن کلاس‌های مؤسسه تصریح کرد: بنده به همراه دو مربی دیگر در طول تابستان برای برگزاری کلاس‌ها در مؤسسه فعالیت می‌کنیم که در زمان آغاز سال تحصیلی، دو مربی مؤسسه مشغول کلاس‌های خود در مدارس می‌شوند و از آنجایی که کلاس‌هایمان رایگان برگزار می‌شود، بودجه کافی برای پذیرش مربی برایمان باقی نمی‌ماند، لذا در طول سال تحصیلی به تنهایی هم کار مدیریت و هم کار برگزاری کلاس‌های مرکز را برعهده دارم.

مدیر عامل مؤسسه آل‌کسا اظهار کرد: برگزاری کلاس‌های حفظ و تربیت حافظ از جمله فعالیت‌ها موفق ماست. روال کلاس حفظ ما در این مرکز به گونه‌ای است که اول جزء سی و بعد از جزء یک تا جزء پنج را به قرآن‌آموزان آموزش داده‌ایم و قصد داریم تا آموزش حفظ کل قرآن پیش برویم.

وی در رابطه با ویژه برنامه‌های مؤسسه در ماه محرم گفت: پخت آش نذری در روز اربعین، قرائت زیارت عاشورا در همه جلسات و کلاس‌هایی که در این دو ماه محرم و صفر در مؤسسه برگزار می‌شود و برگزاری محفل انس با قرآن در دهه دوم محرم از جمله برنامه‌های این مرکز قرآنی است.

یادآور می‌شود، مؤسسه آل‌کسا استان آذربایجان غربی مجوز خود را از سال ۹۰ از سازمان تبلیغات اسلامی گرفته و در شهرستان نقده واقع است.
............................
منبع

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری