• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

حکمت 65 نهج البلاغه

فَقْدُ الاَْحِبَّةِ غُرْبَةٌ.

امام(عليه السلام) فرمود: از

بیشتر...

تفسیر سوره مبارکه آل عمران، بخش بیست و سوم، آیت

گنجینه همه چیز نزد ما است

شرح آیات 19 لغایت 21 سوره مبارکه حجر

19وَ الأَرْضَ

بیشتر...

شرح نهج البلاغه،خطبه 76، استاد مفسر دکتر محمدعلی

تفسير عقلي‌ روشمند قرآن‌

در اين‌ مقال، مطالب‌ زير مورد بررسي‌ قرار گرفته‌ است‌ و

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
27241
152346
152913001
اوقات شرعی

عرضه «مصحف مخصوص حفظ و مرور مبلغان» در نمایشگاه بین المللی قرآن

«مصحف مخصوص حفظ و مرور مبلغان» ویژه حافظان قرآن در غرفه موسسه نسیم کوثر واقع در بیست و ششمین دوره نمایشگاه قرآن کریم عرضه شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، موسسه «نسیم کوثر» که زیر نظر دارالقرآن تهران فعالیت دارد  با آثاری متنوع در بیست و ششمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم حضور یافته است.

این موسسه برای امسال نمایشگاه قرآن کریم اثری جدید به نام «مصحف مخصوص حفظ و مرور مبلغان» ویژه حافظان قرآن را به نمایشگاه آورده که دارای ویژگی هایی همچون کتابت به خط عثمان طه، بدون ترجمه، کاغذ سبک، حاشیه ساده، زمینه‌ای چشم نواز، پانزده خط و در قطع رقعی است،

بنابر این گزارش، صفحات این قرآن به رنگ آبی است که کمترین خستگی را حین مطالعه به چشم حافظان وارد می کند، همچنین آیات بدون ترجمه آورده شده تا حافظه بصری حافظ درگیر نشود، هر صفحه 15 خط است که با ابتدای آیه آغاز و با انتهای آیه در هر صفحه تمام می شود.

همراه با این قرآن به انتخاب حافظان کتاب‌هایی با عنوان «قرآن مرور» ارائه می‌شود که اگر حافظان در مسافرت، محل  کار یا داخل منزل بودند، بتوانند از قرآن مرور استفاده کنند، ویژگی کتاب‌های قرآن مرور تقسیم شدن آن به چندین بخش مختلف است که حمل آن برای حافظان به سادگی ممکن خواهد بود.

گفتنی است، انتشارات موسسه کوثر در قم و مرکز فعالیت آن زیر نظر «دارالقرآن تهران» در تهران واقع شده است.

..............................

منبع

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری