• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

خطبه نود و یک،بخش دوازدهم

 

وَ أَنْشَأَهُمْ عَلَى صُوَر مُخْتَلِفَات، وَ أَقْدَار

بیشتر...

حکمت 89 نهج البلاغه

مَـنْ أَصْلَـحَ مَا بَيْنَهُ وَبَيْنَ اللَّهِ أَصْلَـحَ

بیشتر...

حکمت 69 نهج البلاغه

إِذَا لَمْ يَكُنْ مَا تُرِيدُ فَلاَ تُبَلْ مَا كُنْتَ.

بیشتر...

مسؤلیت در قبال ائمه طاهرین،آیت الله العظمی

دریافت فایل

حجم: 7 MB

زمان: 15 دقیقه

بیشتر...

فلسفه تحریم گوشت های حرام

شرح آیات 172 و 173 سوره مبارکه بقره

172- يَا أَيُّهَا

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
42281
84236
153005048
اوقات شرعی

کیفی‌سازی فعالیت‌ها و حمایت از نهادهای مردمی مؤثر/ مؤسسات قرآنی تعطیل‌شده را فعال می‌کنیم

معاون جدید قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کیفی‌سازی فعالیت‌ها و حمایت از نهادها و مؤسسات مؤثر مردمی را رویکرد خود در این معاونت بیان کرد.

سه‌شنبه///کیفی‌سازی فعالیت‌ها و حمایت از فعالیت‌ مؤسسات مؤثر مردمی


عبدالهادی فقهی‌زاده، معاون جدید قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شب گذشته، ۸ آبان‌ماه در بازدید از غرفه خبرگزاری ایکنا در محل بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن تشکر از مجموعه خبرگزاری ایکنا و با بیان اینکه افتخار می‌کنم که یکی از اولین خبرگزاری‌هایی که در بدو ورود خود به نمایشگاه مطبوعات از غرفه آن بازدید کردم، ایکنا بود، اظهار کرد: به نظر بنده هنوز برای اینکه بخواهم برنامه‌های خود را اعلام کنم مقداری زود است، ولی رویکرد بنده کیفی‌سازی فعالیت‌ها و حمایت از فعالیت‌های نهادها و مؤسسات مؤثر مردمی است.

وی ادامه داد: در واقع اکتفا نکردن صرف به امر نگاه و توجه به سازمان‌های دولتی از برنامه‌های بنده خواهد بود البته سازمان‌های دولتی در حد قوانین و مقررات حتما مورد توجه خواهند بود ولی ما نهادهایی نیز داریم که مردم‌نهاد و خودجوش هستند که بیشتر توجه ما باید معطوف به آن‌ها باشد.

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: ان‌شاءالله از این طریق بتوانیم به پیدایش یک نهضت مردمی قرآن دست پیدا کنیم و کوشش کنیم تا معارف و آموزه‌های قرآن و عترت به زبان ساده، صحیح و روزآمد تبلیغ و ترویج شود تا این امر بتواند عده بیشتر و طیف وسیع‌تری را دربربگیرد.

فقهی‌زاده همچنین، در رابطه با موضوع مؤسسات قرآنی و نیز وجود قوت و ضعف در فعالیت برخی از این مؤسسات، بیان کرد: ما حتماً در این زمینه اولویت‌بندی خواهیم کرد که به هر مؤسسه‌ای در حد توان و برد تبلیغی و ترویجی و نیز فعالیت آن مؤسسه، کمک و توجه کنیم.

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: همچنین، در این زمینه باید برخی مؤسساتی را که در حال حاضر بنا به هر دلیلی تعطیل شده‌اند، تشویق به فعالیت و اثرگذاری کنیم و حتماً باید تلاش کرده و کمک کنیم تا اگر موانعی نیز در راه فعالیت مؤسسات وجود دارد که باعث شده تا این مؤسسات فعالیت خود را متوقف کنند، این موانع را به حول و قوه الهی برطرف کنیم.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری