• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

خطبه دویست و بیست و یک، بخش چهارم

 

فَکَمْ أَکَلَتِ الاَْرْضُ مِنْ عَزِیزِ جَسَد، وَ

بیشتر...

شرح نهج البلاغه (خطبه دوم بخش سوم)، آیت الله

هُمْ مَوْضِعُ سِرِّهِ، وَ لَجَاُ اَمْرِهِ، وَ عَیْبَةُ

بیشتر...

میرزا عبدالله اصفهانی افندی

میرزا عبدالله اصفهانی افندی، یکی از چهره‌های علمی شاخص سه

بیشتر...

سید حیدر آملی

سید حیدر آملى از عرفاى بزرگ شیعه و از شاگردان فخر المحققین،

بیشتر...

شرح آیات 32 تا 35 سوره مبارکه هود

 

32قالُوا یا نُوحُ قَدْ جادَلْتَنا فَأَکْثَرْتَ جِدالَنا

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
62576
80541
153122631
اوقات شرعی

رقابت ۷ متسابق در دومین روز مسابقات بین‌المللی قرآن بانوان در امارات

۷ متسابق از کشورهای نروژ، مصر، قزاقستان، کامرون، بورکینافاسو، تایلند و آفریقای مرکزی در دومین روز مسابقات بین‌‌المللی قرآن امارات موسوم به مسابقات «شیخة‌ فاطمة‌ بنت مبارک» با یکدیگر به رقابت پرداختند.

 به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «alkhaleej.ae»، دومین روز از نخستین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن بانوان در امارات دیروز، ۱۷ آبان‌ماه در مقر باشگاه علوم و فرهنگ دبی برگزار شد.

«فادي عدرة» از نروژ، «عائشة محمد ثاني» از كامرون، «سناء كمال محمد حسين»، از مصر، «جولزرن ماجد تورجانيانج» از قزاقستان، «حليمة ويدراوغو» از بوركينافاسو، «هاسامي ساها» از تایلند، و «تومة عمر أبكر» از آفریقای مرکزی هفت متسابقی بودند که دیروز به اجرا پرداختند و به سؤالات کمیته داوران پاسخ دادند.
بنابراین گزارش، رقابت‌ دیروز این هفت متسابق بسار تنگاتنگ و نزدیک به هم بود، چرا که تمامی متسابقین بر احکام تجوید و حفظ قرآن مسلط بوده و در هنگام ترتیل آیات قرآن اعتماد به‌نفس بالایی داشتند، به‌گونه‌ای که بیشتر آن‌ها در مقابل دوربین و حضار هیچ استرسی نداشتند.
در دومین روز این مسابقات، میهمانانی از بانک اسلامی ابوظبی، دادگاه‌های دبی، مؤسسه خدمات امداد دبی، اداره توسعه اقتصادی و اعضای کمیته برگزارکننده این مسابقات به ریاست «ابراهیم بوملحه»، مشاور فرهنگی حاکم دبی حضور داشتند.
برخی از متسابقین نیز در گفت‌وگو با رسانه‌های اماراتی با ابراز خرسندی از حضور در این مسابقات، تأکید کردند: این رویداد بین‌‌المللی قرآنی ویژه بانوان باعث تشویق بیشتر این قشر به حفظ و قرائت قرآن و عمل به دستورات و احکام آن می‌شود.
یادآور می‌شود: حنانه خلفی، نابغه و حافظ کل قرآن کشورمان، به‌عنوان نماینده ایران در این رقابت‌ها شرکت کرده و این نخستین حضور حنانه خلفی در عرصه رقابت‌های بین‌المللی قرآن است.
نخستین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن بانوان در دبی از روز یکشنبه ۱۶ آبان‌ماه سال جاری تحت عنوان رقابت‌های بین‌المللی قرآن «‌فاطمه بنت مبارک» در مقر باشگاه علوم و فرهنگ دبی آغاز شده است و تا روز جمعه، ۲۸ آبان ادامه دارد.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری