• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

عاقبت نیک براى پرهیزکاران است

شرح آیات 83 و 84 سوره مبارکه القصص

83تِلْکَ الدّارُ

بیشتر...

فاصله ی میان ایمان و کفر، آیت الله مکارم

دریافت فایل

زمان: 72 دقیقه

بیشتر...

دعوت جهانى پیامبر(صلى الله علیه وآله)

شرح آیه 158 سوره مبارکه اعراف

158قُلْ یا أَیُّهَا النّاسُ

بیشتر...

تثبیت تقدیر الهی در شب قدر

صحیفه سجادیه - دعای شماره ۴۴ - فراز ۵

(ثُمَّ فَضَّلَ

بیشتر...

چه بسا دارویی که درد است و دردی که دواست، استاد

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
25916
80541
152939331
اوقات شرعی

تدوین اسناد منشور توسعه فرهنگی قرآنی کشور در آستانه نهایی‌شدن قرار دارد

حسین فرجی،‌ کارشناس معاونت هماهنگی و نظارت راهبردی دبیرخانه شورای توسعه فرهنگ قرآنی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، با بیان اینکه جلسات تدوین از پنجم مردادماه در مشهد شروع شد، ابراز کرد: برخی از کارشناسان، مدیران و صاحب‌نظران قرآنی کشور برای تدوین منشور توسعه فرهنگ قرآنی، در این جلسات حضور داشتند که جلسات تدوین نهم مردادماه به کار خود پایان داد.

فرجی با اشاره به اینکه تدوین اسناد منشور توسعه فرهنگ قرآنی کشور در آستانه نهایی‌شدن قرار دارد، اظهار کرد: جلسات تدوین منشور توسعه فرهنگ قرآنی در هفته‌های آینده ادامه می‌یابد.

به ماده چهارم برنامه پنجم توسعه کشور اشاره و اظهار کرد: در تنظیم اسناد راهبردی برای اجرای منشور توسعه فرهنگ قرآنی کشور، به سه سند توسعه آموزش عمومی قرآن کشور، توسعه فعالیت‌های تبلیغی ـ ترویجی کشور و توسعه پژوهش و آموزش‌ عالی قرآن کشور اشاره شده است.

وی افزود: صاحبنظران، مدیران و کارشناسان قرآنی کشور در سه کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن وزارت آموزش و پرورش، توسعه پژوهش و آموزش عالی کشور در وزارت علوم،‌ تحقیقات و فناوری و فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی قرآن در معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به تدوین و تکمیل اسناد راهبردی برای اجرای منشور توسعه فرهنگ قرآنی خواهند پرداخت.

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری