• تـازه هـا
  • آموزش قرآن
  • پربازدید

توجه به‌ صحيفه در‌ گذشته

محور اول: توجه به‌ صحيفه در‌ گذشته
اينکه آيا اين
بیشتر...

سلامت اجتماعی و اقتصادی

شرح آیات 29 و 30 سوره مبارکه النساء

29- يَا أَيُّهَا

بیشتر...

داشتن ديد توحيدي در تمامي امور،آیت الله

دریافت فایل صوتی

حجم: 3 MB

زمان: 27 دقیقه

بیشتر...

پایندگى عزت خداوند، فرازهایی از صحیفه سجادیه

صحیفه سجادیه - دعای شماره ۳۲ - فراز ۳

وَ الْعِزِّ

بیشتر...

آیا ما و پدرانمان زنده مى شویم؟

شرح آیات 16 تا 23 سوره مبارکه صافات

16أَ إِذا مِتْنا وَ

بیشتر...

آمار بازدید

-
بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
14021
84236
152863748
اوقات شرعی

جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی برگزار نشد

برگزاری چهل‌ و ششمین جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی که براساس برنامه باید امروز تشکیل می‌شد، به زمان دیگری موکول شد.

به گزارش ایکنا؛ چهل‌وششمین جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی که براساس برنامه اعلام شده باید امروز ۱۱ تیرماه تشکیل می‌شد برگزار نشد.
این جلسه در حالی لغو شده است که مهلت دو هفته‌ای شورای توسعه فرهنگ قرآنی برای تصمیم‌گیری نهایی در مورد ادغام دو اتحادیه مؤسسات قرآنی نیز همزمان با زمان برپایی این جلسه پایان‌یافته و پیش‌بینی می‌شد در جلسه شورا در مورد این موضوع تصمیم‌گیری شود.
پیش از این نیز شاهد لغو متعدد جلسات شورای توسعه فرهنگ قرآنی بوده‌ایم که دلیل اصلی آن را به حد نصاب نرسیدن اعضای جلسه اعلام می‌کردند.
یادآور می‌شود، جلسه چهل و پنجم شورای توسعه فرهنگ قرآنی که اولین جلسه این شورا در سال جدید بود روز ۳۱ اردیبهشت‌ماه در نمایشگاه بین‌المللی قرآن برگزار شد که از جمله موضوعات مورد بررسی در آن انتخاب سه عضو صاحب نظر قرآنی بود که بر اساس آن «حمیدرضا مستفید»، «محمدعلی خواجه‌پیری» و «لاله افتخاری» به عضویت این شورا درآمدند.

..........................

منبع

aparat aparat telegram instagram این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید instagram instagram

فروشگاه و معرفی آثار استاد دکترمحمد علی انصاری